Tabloid-Trude skriver bra!

Jeg har nettopp lest ferdig boken Noen vet av Trude Teige. Den var jammen overraskende bra! Jeg har vært medlem av bokklubben Krim & Spenning siden jeg var 18 år (hjelp det er 20 år nå det, snart 21) og det er ikke mange månedlige hovedbøker jeg har avbestilt. Denne boken til Trude dalte ned i postkassen rett før jul, og nå, etter fire dager, er jeg ferdig. Den var spennende, lettlest og hadde et bra plott. Jeg brukte julen på Dan Brown sin siste Det Tapte Symbolet og derfor var det etterpå ekstra deilig med lettlest god norsk krim. Dan Brown er konge og jeg tar av meg hatten for researchjobben som ligger bak hans mesterverker. Fyttigrisen det er mye jobb….jeg tar meg stadig i å undre hvordan han jobber når jeg leser bøkene hans med stor innlevelse.

Trude Teige har bestått testen for min del og jeg håper vi treffer journalisten Kasja fra boken mer i årene som kommer! Gleder meg til forsettelsen snart Trude, sees på Kaffebrenneriet om ikke lenge!

Omtale om boken :

Journalister som jakter på store overskrifter. Politikere som unndrar seg ansvar. Svik mot uskyldige barn. Dette er beretningen om et uønsket barns brutale hevn.
Et eldre ektepar blir funnet drept på en gård i Asker. Kajsa Coren, politisk journalist i Kanal 4, blir sendt til åstedet. Egentlig arbeider hun med å avdekke en av velferdsstatens største skandaler etter krigen: Omsorgssvikt og overgrep mot barn på barnehjem og spesialskoler. Hun sitter på informasjon som tyder på at sannheten om alle overgrepene langt fra er kommet frem. Litt etter litt begynner Kajsa å forstå at det er en sammenheng mellom drapet på ekteparet og barnehjemsskandalen, og hun føler at hun er på sporet av et skup. Samtidig befinner drapsmannen seg mye nærmere enn hun aner.

By | 2017-03-16T07:25:06+00:00 6. januar, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |2 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits