Tommeliten leker stor gutt

Det er ingen enkel medievirkelighet vi står ovenfor og det er mange kokker. Tidligere svarte en omtrent kun til NRK og kanskje en avis eller to,  og det hele var over, men i dagens eksplosjon er det MANGE som skal ha en del av kaka når det gjelder nyheter. Alle skal mene noe, ha noe, ha svar på noe, og få, veldig få, journalister tørr å skille seg ut. Det er som Tom Nordlie sier, de vandrer i flokk og skriver akkurat det samme som alle andre gjør uten å sjekke noe i det hele tatt. Eller tenke egen sak for den saks skyld.

VG er norges største avis og de setter ofte malen for hva de andre plukker opp og hvordan saken føres videre. Mange journalister i dag er pyser og tenker ikke selv omtrent. Jeg skjønner godt at Nordlie føler seg forfulgt og at det er tøft når det preger hele hans atmosfære. Familien preges av det og barna ville ikke gå på skolen idag. Ikke bra at media har så stor makt som dette og ikke minst det faktum at sensitive opplysninger i Tom sin kontrakt har lekket til Se&Hør! Det er jo KRISE at det skjer for en seriøs fotballklubb. Det er en oppvask de virkelig burde ta intert i FFK.

Jeg lurer på hva som skjer videre med Tom Nordlie nå? Blir han trener et annet sted eller har skuten forlatt kaien for lenge siden? Fotballen har en bruk og kast mentalitet som er helt forkastelig, og ikke minst noen lønninger som ikke står i stil med noen ting. Det er da herlig å høre i et møte hos VG nett for en uke siden at sykkel er gått forbi fotball i popularitet på nett! Det kan jeg like, selvom jeg er forpilktet til å si et lite «Heia Godset» oppi det hele.

Jeg heier på Tom Nordlie og har stor sympati for han og hans familie den siste tiden. IKKE LETT og husk en ting godtfolk, VI MÅ IKKE TRO ALT VI LESER!!! Avisene elsker å lage store overskrifter!

By | 2010-01-28T10:43:36+00:00 28. januar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits