En gal frue eller kalkulerende smart?

Jeg aner ikke hva det er med Anna Anka,  jeg vet bare at jeg grisekoser meg når hun er på skjermen. Virkelig! Hun er en fest med sine ville kommentarer og best er vel rådet hun gir sine medsøstre om morgenrutinene i Ankahuset. FOR EN DAME! Hun må være gal, men herlig gal etter mitt syn. Hun er en som tabloidene elsker og jeg skjønner hvorfor. Hun elsker å være der, være midtpunktet, bli sett for sitt ytre, hun vil bli kjendis og gjør ALT for å bli det. Er man da gal, dum eller hva?

Jeg er av den oppfatningen at når folk får til det de vil, uvilkårlig hva det er og hvordan de oppnår det, så heier jeg på de! Hun er en golddigger uten tvil, men hva er galt med det? Målet hennes har sikkert vært å gifte seg rikt og det kan hun nå krysse ut i boken over mål som er nådd. Hun vil bli kjent og det kan herved krysses ut når hun ligger klar for graven. Dama får til det hun vil og hvorfor er måten hun gjør det på så ille?

Det er vel kanskje så enkelt som misunnelse? Eller er vi bare sjokka over at noen strekker strikken så langt som henne? Hun ser grotesk ut for alderen ja og er en skikkelig tante sånn egentlig, men jeg liker folk som snakker rett fra leveren og ikke legger noe imellom. Hun sjokkerer og jeg elsker det! Hva mener du om dette svenske «ikonet»? Er hun dum eller en som vet å utnytte situasjoner til sin fordel?

Jammen mener de og ha funnet Norges svar på Anna Anka. Henne kan du lese om her, men jeg tviler på om tørr å strekke strikken like langt! 30 år gamle Antoinette Kristensen (tidligere Anette Haukaas) håper at deltagelse i programmet vil hjelpe musikk-karrieren hennes. Gud hjelpe meg…..det er jo lov å håpe da!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-02-03T09:21:58+00:00 3. februar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |23 Comments

23 Kommentarer

 1. Melissa 3. februar 2010 at 09:29 - Reply

  hun er AWSOME

 2. Miriel 3. februar 2010 at 09:40 - Reply

  Jeg må innrømme at jeg ikke helt klarer å se på henne som noe annet enn spik spenna gæærn.

  Hadde egentlig skrevet et langt innlegg, men måtte redigere meg selv litt ;). Jeg har iallefall ikke spesielt sansen for dama – og det har overhodet ingenting med at hun er rik og lever et luksusliv i sus og dus, men det har noe med holdningene hennes. Måten hun ser ned på andre på osv….

 3. AC/DC 3. februar 2010 at 09:40 - Reply

  Hahaha… Jeg synes hun fremstår som tragisk.

  I flyet hvor hun sier at noen er misunnelig på henne, og deretter nikker med hodet mot au-pairen er bare tåpelig… Hun er ikke riktig vel bevart. Hvem ønsker å være henne? Ikke au-pairen vil jeg tro!

  Damen ser ikke ut, synes selv hun er så vakker at hun er guds gave til menneskeheten (og Paul Anka spesielt).
  Hun fremstår som en latterlig, grådig kvinne.
  Hvem tror på den store kjærligheten mellom en 30 år gammel svensk golddigger kvinne og en 60 år gammel avdanket, men rik, smørsanger? Nå er det gått 8 år og Paul Anka orket ikke mer.

  Hadde de ikke hatt sønnen og hennes datter hadde det vel aldri blitt noe gifting på dem og hun hadde vært ute for lengst. Sønnen har vært grunnen til at det holdt så lenge, tror jeg, det var vel derfor hun fikk ham. Kan ikke tro Paul Anka var med på DEN graviditetsplanleggingen…

 4. The Giant - Kjetil 3. februar 2010 at 09:43 - Reply

  Hahaha, jeg elsker Anna Anka. Folk kan si akkurat hva de vil om henne, men hun får meg til å le! Enten om det er frivillig eller ufrivillig, så får hun meg til å le, hvem av delene det er, har vel ingenting å si.

  Elsket bruskteorien! Haha.

 5. Mie 3. februar 2010 at 09:58 - Reply

  Jeg synes hun er helt tragisk jeg også.
  Hvis det å ha giftet seg rik og blitt kjent er viktig å ha «huket av» før man går i graven, så skjønner ikke jeg hvilken verdi hun anser som viktge. Stakkars barna hennes. Hun snakker om dem over hodene på dem, og oppfører seg som en dronning.

  Nei, jeg vil heller ha huket ut at barna mine har hatt en god oppvekst sammen med meg når jeg går i graven. Det ser det ikke ut som om hennes barn har.

  Ufyselig dame.

 6. Sandra Love 3. februar 2010 at 10:01 - Reply

  Anna Anka er til HELT FANTASTISK morsom. Herlig at det finnes slike mennesker som jazzer opp en kjedelig mandagskveld:)

 7. Bent Stoa 3. februar 2010 at 10:04 - Reply

  Fint skrevet, T.Grung. Er helt enig med deg i dette – dama er herlig gal! Synes det er topp at hun og de andre hollywoodfruene lever ut sine drømmer jeg. Snart får vi se de norske hollywoodfruene også. Det blir spennende. 🙂

 8. Mona 3. februar 2010 at 10:11 - Reply

  hva er galt med å være en «golddigger»? Hun er grunn, og har ikke et snev av varme eller empati. Kunne tenkt meg å gitt barna litt mer kjærlighet ja! og ellers gjort litt med stilen i enkelte rom. Selvfølgelig skulle likt å levd «bekymringsløst» i et herlig palass, men det hadde ikke vært verdt å suge den gamlisen hver morgen nei! Men hun er uten tvil morro å se på. Blir nok ganske pinlig å se den norske versjonen!

 9. Charleenee 3. februar 2010 at 10:16 - Reply

  Jeg kan ikke si jeg ser så mye positivt med Anna Anka, jeg ler av henne men det er for at jeg synes hennes oppførsel er helt på jordet.

  Stakkars barnepike, hvorfor skulle ho være sjalu på Anna…

  Men hun er en goldigger og oppfører seg deretter, og ho er ikke alene. Kanskje liksågreit å kjøre løpet helt ut for ho vet vel at folk er kritiske uansett… :)??

 10. Linn 3. februar 2010 at 10:28 - Reply

  Kjærringa er jo spik spenna gal, men samtidig meget meget utspekulert og lur! Det skal hun ha.Du kommer ikke deg dit at du svømmer i penger om du ikke går en snarvei eller to underveis, hun har jo fått til akkurat det hun ønsket:penger, penger, penger. Da er hun jo mer smart en dum vil jeg tro, men det riktige ordet er vel heller slu:-)

 11. Janne 3. februar 2010 at 10:32 - Reply

  Jeg synes dama er totalt idiot, stakkars unger sier jeg. Synes også hun virker direkte ond og måten hun behandler medmennesker på er foraktelig. Reagerte på henne allerede på Skavland da hun satt og tygget på den idiotiske tyggisen, rett og slett uhøflig overfor programleder og andre gjester. For ikke å snakke om det som kom ut av den munnen.

 12. HD 3. februar 2010 at 10:33 - Reply

  ..de kan ikke ha faatt saa mange klemmer av mora si da de var smaa..

 13. vera wrang 3. februar 2010 at 10:51 - Reply

  The-Giant Kjetil: jeg er enig med deg !!!

  Dama er jo spike gærn, MEN:hun er «smart» nok til å selge sin story på en slik måte, at Skavland velger å ha henne som gjest i beste sende tid,og TV 2 følger villig opp med å intervjue henne i «god kveld Norge».

  Så kan vi mene hva vi vil, men fakta er at hun er idiotisk «ærlig»,hun er fullstendig klar over at hun ditcher sin berømte eks-mann,hun snakker om sexlivet deres, og hun skryter av at hennes eks mann «aldri vil få slik sex med andre som han hadde med henne…:)»En slik uttalelse er jo helt utrolig,..for meg morsom, for andre helt hårreisende…..;)

  Hun kan tilsynelatende virke teit, dum, osv..men jeg tror faktisk at hun er flink til å spille opp til denne «rollen» ,etter mange år blant fiffen i Hollywood.
  Her har hun fått seg en rik ,berømt mann, fått leve i en luksus som passer henne perfekt,og tydelig skjønt hva det dreier seg om i «den gale hollywood-verden».

  Så kan vi sitte og le, eller irritere oss,eller synes hun er gal….og imens smiler Anna Anka hele veien til banken….Hennes væremåte og historie er jo hele poenget, det er jo DET som selger, like it or not..

 14. Eva 3. februar 2010 at 10:55 - Reply

  Det er vel spill for galleriet…..Kan ikke tenke meg at hun er slik i det virkelige liv.Er hun slik….da er hun rett og slett ufordragelig, og andre mennesker hadde skydd henne som pesten…….og det gjör de jo ikke.

 15. Hilde 3. februar 2010 at 11:36 - Reply

  Jeg synes AA først og fremst er veldig underholdende. Det jeg beundrer ved henne er at hun overhode ikke legger skjul på sin agenda, og at hun virkelig tar konsekvensene av sine handlinger. Fantastisk frittalende men for meg troverdig. Jeg oppfatter henne som ærlig. Dog kanskje ikke noe studie i kjærlig mødreskap akkurat…:-)

 16. Maylinn 3. februar 2010 at 12:56 - Reply

  Ho er rett og slett DOM xD På ein ufatteli morsom måte.

 17. Karen Maria 3. februar 2010 at 17:03 - Reply

  Den dama er rå. Stå på!
  Media er jo så forferdelig flinke til å snu og vende på alt mulig. Hun er sikkert en helt OK dame i virkeligheten..
  Det som er tragisk her, er alle de som dømmer en person ut etter hva de har sett på tv! Haha!

 18. ann cathrin 3. februar 2010 at 19:01 - Reply

  Stakkars barn, stakkars Paul og ikke minst Anna. Trist dame som prøver å være selvsikker men som virker en smule tullerusk! Og kanskje ikke all verdens selvfølelse…

 19. Mai 3. februar 2010 at 22:06 - Reply

  Avskrekkende at du heier på den måten å leve på. Men ikke overraskende.

 20. Linn 3. februar 2010 at 23:06 - Reply

  Hun er jammen spesiell! 😛

 21. Astrid 4. februar 2010 at 05:34 - Reply

  Damen burde vært gift med Kalle Anka – som jo er svenskenes svar på Donald Duck… 🙂

 22. Marie 5. februar 2010 at 14:55 - Reply

  Enig med Mai. Der de fleste ser en gal kvinne som forfekter verdier på lavmål, synes du det er så «herlig.» Alt som er ukorrekt er ikke automatisk friskt og frekt.

  Synes mest synd på henne (og barna.) Hun har tydeligvis et meget lavt selvbilde.

 23. Krister Johansen 6. februar 2010 at 02:28 - Reply

  you’re hawt!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits