Bil fra helvete?

Jeg har i mange år kjørt Toyota og er STORFORNØYD! Det er et vanvittig mediakjør de utsettes for om dagen og som forbrukere lar vi oss lett rive med av store overskrifter. Neste uke får jeg min helt nye Toyota og kan bare si at jeg gleder meg stort. IQ’en skal pleies, kjøres og nytes i lange drag og jeg gleder meg som en unge. Ingenting er som en ny bil, det er helt sikkert! Jeg har kjørt Auris i to år og før det hadde jeg Corolla. Aldri har det vært noen grunn til å klage og derfor syntes jeg det er trist for Toyota sin del at alt dette nå skjer. Media kommer ikke til å la de «slippe» unna og historier kommer til å dukke opp hver eneste dag fra folk som har opplevd det ene eller det andre.

Her er min nye bil, er den ikke kul!!!!?

En annen ting som skjer når det gjelder bil, som jeg har hørt om i Røyken Næringshage i dag, er Oslofjord Panoramic Racepark. Den skal plasseres i Røyken og vi gleder oss stort. Kommunen har godkjent de forløpige planene og dette kommer til å bli stort. Det kommer til å bli en motorpark av internasjonal størrelse, hoteller (har vi ikke i Røyken i dag), restauranter og konferansesenter. Det kommer til å bli veldig spennende for kommunens del, det er helt sikkert! Hvor mange år det tar før første bil kjører på banen vites ikke, men det jobbes iherdig for å få til dette.

Det er den verdenskjente arkitekten Herman Tilke som tegner og utformer banen til FIA Grade 2 standard. Sier meg ikke en dritt, men skjønner det er viktig. Kanskje blir jeg og bilentusiast nå? Spennende om dette skjer i Røyken, det er sikkert!

Det ble opprettet en Facebook-gruppe ang dette som du finner HER! Meld deg inn, alle må heie på dette!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-02-05T12:40:47+00:00 5. februar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , , , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. ola normann 5. februar 2010 at 14:57 - Reply

  Så klart er der pr kåte folk som må stå fram og fortelje sin historie om sin Toyota som ”løper løpsk”

  Det var vell berre eit tids spørsmål etter alt media kjøret, men at pedalen henger seg opp i matta på golvet er vell meir føraren sin feil enn ”bilen” sin feil? Tråkker en matta langt nokk opp mot torpedoveggen kan det nokk skje med alle bilmerke. En annen ting som overrasker meg er kor ”lite” oppegående folk er, om gassen ”henger” seg opp så sitter du vell ikkje å tenker nei å nei nå går det for fort, vell kanskje det stopper snart?
  Løsning: en trykker inn kløtsjen og setter bilen og i fri trilla og ut til sida.
  Eller en kan ringe til vg såklart 😉

  Uansett må seie meg enig med Trine, eg og andre familie medlemmer har kjørt Toyota i over 10 år mange forsjellige modeller, og har aldri hatt problema med bilen i tillegg har kundeservicen vert heilt topp. Min neste bil blir nokk enda en Toyota 🙂

 2. Erik Rasmussen 5. februar 2010 at 16:08 - Reply

  Det var fornuftige ord, Trine. Vi bør ikke la sensasjonsjournalistikken stille seg i veien for fakta. Toyota har i årevis vært på toppen av statistikkene når det gjelder service, driftssikkerhet, lavest priser på verksted og deler osv. Vi gjorde et unntak fra vår egen Toyota-regel én gang, og kjøpte en Volkswagen Caravelle. Det angret vi på fra den var ca 1 måned gammel og til vi klarte å selge den tilbake til forhandleren fire år og vannvittige fristrasjoner seinere. Deretter har vi holdt Toyota-regelen og aldri hatt biltull. Selv de beste bilmerker kan ha feil. Den store forskjellen ligger i hvordan forhandleren ordner opp (eller ikke…).

  Oslofjord Panoramic Racepark blir helt rått. Vi kommer på verdenskartet…

  Og gratulerer med kontorplass i Røyken Næringspark. Det er fantastisk å se ti år gamle visjoner nå være virkeliget!

  Hilsen Erik Rasmussen

 3. Anne-Ki 5. februar 2010 at 16:53 - Reply

  Toyota er topp på service, driftssikkerhet og lave priser. Har hatt Toyota i snart 8 år, og aldri hatt problemer.

 4. Midle of the Road 5. februar 2010 at 17:16 - Reply

  Har Prius forrige model. Flott bil 🙂

  Men den har problemer med gassen. Enkelte ganger skyter den fart (øker farten) når det bremses. Flere ulike sjåfører har opplevd og beskrevet det samme.

  Jeg har sagt ifra til verksted. Og avventet situasjonen.

  Er enig med dem som skriver at Touota er best i klassen når det gjelder kundebehandling. Men det er rart å lese hvordan omtrent har et religiøst forhold til et bilmerke (et bilmerke!). Og tillegger de «vantro» (les: de som ikke er like panegyrisk) negative egenskaper.

  Blir Toyota på meg neste gang også (i løpet av 2010). Det beste Toyota kan gjøre er å ta kundene sine alvorlig. Og ordne opp i slike saker.

 5. Atle 5. februar 2010 at 18:38 - Reply

  Har kjørt Toyota som firmabil noen år…hmmm.ler av dere som mener folk lager mediastyr av bilproblemer…ting må frem i lyset.Men ting skal sies at Toyota er vel den mest solgte bilen i Norge med kanskje minst negative omtale..Ting kan skje med disse bilene også og da må det frem i lyset..og det er kanskje også lett her å fortelle folk hvordan dem skal gjøre ting hvis det plutselig oppstår ett problem der og da…Ikke sant ola normann..sier ganske mye om deg tror jeg..ler..Prøv å ta andre litt på alvor.Har vel ikke gått igjennom denne Raceparken heller,men hadde vært rått da….Hilsen en Racfører

 6. Audi 5. februar 2010 at 20:11 - Reply

  Kjære bloggere og kommentatorer, her prøver dere å framstille Toyota som verdens beste bilmerke og feie det åpenbare slurvet fabrikanten her har drevet med langt under teppet. Noen her prøver i samme slengen å framstille Volkswagen som søppel og det gjør meg provosert.

  iQ’en er ikke kul, nei. Jeg går utifra at de fleste her er oppegående mennesker, men når det gjelder bilsmak… Nei vettu’ nå hva!

 7. Lama 5. februar 2010 at 23:36 - Reply

  Toyota hersker. Hva mener du om solarium? http://lamafrysepose.blogg.no/1265401081_solarium.html

 8. Arne 6. februar 2010 at 14:38 - Reply

  Hei. Vi har en toyota rav 4, 2007 modell. Gasspedalen har ved flere ganger hengt seg opp. Dette skjedde da jeg trykket pedalen helt inn under akselrasjon. Fikk satt foten under pedalen og dro den tilbake før det skjedde noe alvorlig. Fikk beskjed om at det kunne være et problem med matten. Sammen med værksmester testet vi pedalen uten at motoren var i gang. Det virket da som om noe «hang» seg litt fast når pedalen var helt inne. Værkstedet tittet på problemet og sa de hadde smurt et eller annet for å få bukt med problemet. Det ble bedre. Jeg må innrømme at jeg er meget forsiktig med å trykke pedalen helt inn etter disse hendelsene.Jeg har ikke mistet tilliten til Toyota tross disse problemene, men det er klart at Toyota har en jobb å gjøre fremover.

 9. Trultemor 7. februar 2010 at 20:44 - Reply

  Jeg synes IQ’en er en kul bil iallefall;)
  Toyota får mye pepper nå, og det er klart ryktet kan bli noe frynsete. Men ansvar fraskrives ikke, og folk flest aner ikke hvor mye Toyota faktisk gjør for kundenes tilfredshet.
  Forståelig nok blir folk både skeptisk og redde, men media blåser opp som de pleier.
  Synes innlegget ditt er bra:)

 10. Trine AG 8. februar 2010 at 16:08 - Reply

  Må si meg enig med innehaver her. Har selv en Toyota ‘corolla fra 2000 som er arvet fra mamma. har gått som en fryd hele tiden. mamma og pappa har begge to Toyotaer som visstnok skal være rammer av problemet, men har aldri hatt problem. Hvis folk er så engstelige for at dørmatten skal skli oppå gasspedalen, så får de heller ta den ut å støvsuge bilen litt oftere… Og begynner bilen å akselere så trykk da på bremsen! Det er en grunn til at den er der!! Tråkker du attpåtil inn kløtsjen så har du koblet ut gassen også. og i værste fall, skru av tenningen… Ser ikke helt problemet. Andre bilmerker har da hatt minst like store problemer før, men siden Toyota har vært svært populær i Norge, og blir sett på som en kvalitetsbil, så får de ikke lov å ha avvik… jaja, stå på videre alle med Toyota!

 11. pp 9. februar 2010 at 13:45 - Reply

  Jeg har selv IQ og er veldig fornæyd med den.
  Men bildet som du har satt inn ovenfor er bildet fra en konsept bil. dvs. den ser ikke ut som det bildet du har brukt.
  Fronten er helt anderledes + den er mye mer «firkantet» enn på bildet!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits