Terger pressen? I LOVE IT!

Jeg liker vår Melodi Grand Prix vinner Didrik…han er et syn til guder og har en stemme enhver kan misunne han. Lørdagen går han overlegent av med seieren og knuser de andre ned i støvlene. Bare det fortjener respekt i bøtter og spann, men jammen får jeg ikke mer og mer sansen for ham ettersom dagene går. Det faktum at han ikke danser etter pressens pipe fryder meg en god del, skal jeg fortelle deg!

Pressen forventer at han skal være deres til odel og eie på grunnlag av hans seier, men som Didrik selv sier : «Jeg prioriterer det som er viktig for meg etter en slik seier, og trengte litt ro på søndagen.»  Heia deg Didrik som ikke stiller opp bare de sier hopp! Det står det så sinnsykt respekt av og jammen lager de ikke saker på grunnlag av hans fravær. Er de snurt?

Han må da for pokker få velge selv om han vil stille opp dagen derpå en seier….hva i alle dager av fornuft skal dere få ut av han da kjære pressefolk? «Hvordan føles det i dag?» Skal denne følelsen ha forandret seg merkbart fra lørdagskvelden? Han stilte opp for en liten prat på NRK la jeg merke til og mer trengte ikke jeg. Han får NOK pr som det er , og velger å sile det litt ut. En noe snodig pressekonferanse i dag som dreide deg mer om skryt fra rektor på skolen han går på, men der fikk nå alle pressefolk sitt. Hvorfor blir pressen snurt av dette?

Jeg twitret litt om det i dag og jammen kom det ikke et litt snurt svar fra en VG-journalist. Jeg skrev :» må få lov til å si at #MGP Didrik virker som en fornuftig person som holder litt avstand fra pressen…..loves it! » Og her er svaret:

Nå må du slutte, @trinegrung! En Grand Prix-vinner må da komme ut til folket, snakke med pressen og være synlig.

Hva mener du? Er en pressens odel og eie kun fordi en vinner Melodi Grand Prix? Er det ikke smart av Didrik å holde de litt unna og IKKE svare på disse teite fjortisspørsmålene om han har kjæreste!!!! GROW UP! Det blir for dumt….vi er voksne folk som og følger sakene deres og det blir helt uvesentlig! Jeg lover deg at de slåss i redaksjonene for å få svar på akkurat dette!

Puh….der fikk jeg rast litt fra meg 😉

Gud så flott han er….en ny stjerne er født i  mine øyne!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-02-08T17:14:42+00:00 8. februar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |10 Comments

10 Kommentarer

 1. Øyvind 8. februar 2010 at 17:51 - Reply

  Her er jeg nok ikke enig med deg, Trine.

  Når han har vunnet MGP så er han jo faktisk hele landets representant i den europeiske finalen, og bør ta seg tid til å snakke med pressen. Han kan nok lære litt av fjorårsvinneren. Man kan si mye om Rybak, men han taklet og behandlet pressen på en god måte.

  Jeg er ikke blant dem som er spesielt interessert i privatlivet til årets vinner, men kunne tenkt meg å høre litt om hva slags vinnersjanser han tror han har, hva han tror dette kan bety for den videre karrieren m.m.

  En MGP-vinner er etter min mening forpliktet til å stille opp for pressen på samme måte som en idrettsutøver ville vært det etter en stor og viktig seier 🙂

 2. trinegrung 8. februar 2010 at 17:54 - Reply

  Men disse svarene fikk de jo lørdagskvelden…hvorfor i alle dager forventer en flere intervjuer hele søndagen da? Svarene og spørsmålene kan ikke være så forandra siden kvelden før…..skjønner godt han ikke prioriterer det hele tiden!!

 3. Marita 8. februar 2010 at 17:57 - Reply

  Helt enig med deg, digger at han er såpass «egen», og krever sin selvfølgelige rett til privatliv!

  Jeg vet ikke om det er en strategi han har valgt bevisst, men det finnes da nok av kjendiser som velger å være litt «mystiske». Uansett – more power to him, han virker som en særdeles oppegående fyr.

 4. Anniken :-) 8. februar 2010 at 17:59 - Reply

  Jeg er ganske enig med deg trine, han er flott 🙂

 5. lise 8. februar 2010 at 18:55 - Reply

  Veldig enig. Syntes bare at det var trist å se en syk og utmattet Rybakk i fjor. Jeg er glad for at 22-åringen Didrik har mere fornuftige rådgivere som ikke presset han til å svare pressen. Digger Didrik enda mer etter dette.

 6. Vestfoldgirl 8. februar 2010 at 19:00 - Reply

  Jeg liker Didrik jeg, han virker som en all-right person som ikke selger seg som en hore til hele pressen. Det er da nok av tid fram til Eurovision, han kommer til å være sikkert mye i pressen framover, men han må da få lov til å velge selv hvor i pressen han vil dukke opp…..! Hørte et video intervju med han i stad hvor han sa klart fra han vil holde sitt privatliv privat, så det må da han få lov til!

 7. Even 8. februar 2010 at 19:50 - Reply

  Helt enig med deg Trine. Det virker som om Didrik har ryggrad nok til ikke å la seg bruke og misbruke av pressen.

  På samme måte som pressen selv avgjør hva de mener er viktig og uviktig, har heller ikke kildene noen forpliktelse til «å stille opp» på noe som helst i en hvilken som helst kommersiell blekke. Pressefolk hegner godt om myten om plikten til «å stille opp». Og ikke minsst i at mediene bør ha like vilkår.

  Selv gir de ikke fem øre for å spille sine konkurrenter over sidelinja. Hvor mange berømheter og begiventer er ikke kjøpt opp de siste 10 årene der et presseorgan har skaffet sg tilnærmet monopol?

  Nå var jo heller ikke Didrik taus søndag. Både nettprat og innslag på Dagsrevyen, som vel er det mest riksdekkende man har. Men alle pressefolk vil selvfølgelig ha go’biten i akkurat sin blekke.
  I morgen river de deg ned, om det er det som selger best.
  Stå på Didrik, velg selv.

 8. my 8. februar 2010 at 20:21 - Reply

  Jeg kjenner at jeg blir irritert når artister som opplagt ønsker oppmerksomhet som artist (som alle vet innbærer å være i rampelyset og i mediafokus, og som ofte er hele årsaken til at mange vil bli artist) plutselig snur på flisa og blir privat. Da kunne han vel valgt å være artist i et helt annen medie en GP.

  Er det sånn at vi skal begynne å hylle artister som har kjempet seg i rampelyset når de begynner å holde igjen og bli private? Det er arrogant spør du meg.

  Poenget mitt er at man må kalle en spade for en spade. Ønsker du deg inn i et GP sirkus har du opplagt et eksponeringsbehov og et ønske om oppmerksomhet. Så det å plutselig bli mediesky og opptatt av familien virker merkelig når man kunne finne intervjuer og artikler om didrik stort sett i alle nettaviser i ukene delfinalene pågikk. Enten er dette en måte å få enda mer oppmerksomhet på, eller en ekstremt dårlig strategi for å bli folkets favoritt.

  Er det en ting vi ikke ønsker er det en mediesky og arrogant artist til å representere Norge i GP.

  Eller takk for en fin blogg!

 9. H.R 8. februar 2010 at 21:14 - Reply

  Da den internasjonale finalen kom var store deler av det norske folket drittlei av Rybak! Selv om Alexander var flink med pressen, og fikk maksimalt ut av oppmerksomheten, så var svært mange lei hele fyren da vi kom til den internasjonale finalen. Og de som ikke var lei av ham da, ble det kort tid etter. (Men han la seg til et litt halvtomsete image, som de fleste av oss rett og slett blir slitne og irriterte av.)

 10. svein 9. februar 2010 at 00:36 - Reply

  Heilt utrulig komisk at han ikkje stiller opp.
  Kim trur han at han er? han får vere glad så lenge han er
  i vinden….Dagen etter ein GrandPrix seier stiller du opp
  for pressen,det seier seg sjølv….Latterlig!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits