Morgendagens TV-underholdning?

Jeg ser en del på tv, men mest på det som underholder som Frustrerte Fruer, CSI, Nannyene og helgeprogrammene på Tv 2 eller NRK. Fredagene vier jeg ofte til Tv 2 sin familieunderholdning, selvom jeg mener de gjorde mange feil på X-Faktor for eksempel. NRK sin fredagsunderholdning, den såkalte Gullrekka, er jeg MØKK lei. Noen ganger glimter den til, men jeg liker forandringer og det er det lite av på den kanalen. I tillegg irriterer det meg grønn at de kun velger menn til å fronte progrogrammene. Kvinner på tv i dag er henvist til å være manusopplesere, og det blir for dumt. Hva skal til for at ledelsen tørr å sette en kvinne bak rattet og gasse opp i 150 km/t? Jeg aner ikke, nå syntes jeg de fleste sjefer i de ulike kanaler er noen pyser.

Finn det programmet der en kvinne styrer sakene? Hele fredagskvelden er det menn som styrer festen, og Tv 2 er verstingene. Når de først satser på en kvinne, velger de en som ikke er tørr bak ørene en gang. Vi har jo Studio 5 på FEM, men jeg beklager å måtte si at jeg ikke syntes de får det til. Det er så lite sjel og varme der at isen forblir frossen. Jeg hadde virkelig gledet meg til å følge dette programmet, men de mister meg allerede i introen. Det virker som de basserer seg på sensasjoner hele veien, men ikke tørr å » ta den helt ut». Skal de dra strikken helt ut, må alle tørre å by på seg selv. Ikke bare Jan Thomas. Han elsker jeg forøvrig, og ikke minst det faktum at han er på alles lepper grunnet terningkastene han gir i Se&Hør.

Jeg husker mitt første møte med Jan. Jeg jobbet i Kanal 24 og var vel en av de første som intervjuet han etter at han kom til Norge fra Hollywood. Jeg skjønte fort at han ville opp og frem , og visste hvordan han skulle komme dit. Han hadde jo Hollywood i «ryggen», og der kan de jo sakene sine. Han stilte opp på hver eneste røde løper i laaaaaang tid, ble kjent med det som kan krype å gå av kjendiser/pressefolk, fikk mer og mer oppslag, og til slutt endte han opp i det mest kommersielle programmet av de alle, SKAL VI DANSE. Han er en fest og genuint snill. Det er noe med han som vekker morsfølelsen i meg.

Jeg lurer på hvem som skal danse til høsten!? Jeg tviler på om de tørr å spørre en freidig blogger, men det er lov å drømme. Da skulle jeg endelig funnet formen og danset herfra til himmelen. Jeg aner ikke hvordan en gjør det hæler, danser altså, kanskje det hadde blitt mer humor enn bra dansing? Men jeg gjør meg gjerne til latter for hele folket for å komme i skikkelig god form!! Jeg utfordrer herved Tv 2 til å vurdere mine dansesteg! Hahahahaha

Jeg vet ikke om jeg hadde turt å kle på meg dette antrekket, heia Lene som faktisk kan det!

Jeg har lenge vært medlem av Tv2 Sumo og det er DIGG! Da kan jeg se mine favorittprogrammer når JEG ønsker det og jammen er ikke det deilig. Det anbefaler jeg til alle!!!

Nå skal jeg straks hente min nye bil….gleder meg som en unge!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:23:57+00:00 10. februar, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , |10 Comments

10 Kommentarer

 1. Magnus Eide Sandstad 10. februar 2010 at 12:41 - Reply

  Hurra for genialt valg av bil!
  Prøvekjørte denne når den kom til norge, da i 1 liters utgaven da det er eneste de har fått til demobiler.
  Hva slags motor har du i din?

  Den vesle rotta går rimelig bra og er det er totalt latterlig lite bagasjerom (1,5liters melkekartong i bredden av dybde!) men fortsatt plass til barnesete bak.
  Hadde jeg ikke hatt kids skulle jeg hatt en selv!

  Si ifra om du vil ha noe dekor på den i form av folie/klistremerker, det fikser jeg lett!
  Da sender du meg bare en mail eller en melding på facebook vettu..

 2. Bodil 10. februar 2010 at 12:56 - Reply

  Om du blir med på Skal vi danse trine så skal jeg sannelig se på! Ellers er jeg enig i at der er lite severdigt på tv. Skreller man vekk alt barnetv, ungdomsprogram, sport og engelsk film/humor så er der ikke mye for oss *gamle* igjen! Bor i Danmark og det er samme her. Tenk om noen kunne funnet ut at vi er en stor seergruppe som ikke vil ha Bingo, men gjerne ale Tore på sporet, en ny variant av Husker du…Norsk produsert underholdning hvor de ikke bare sitter å skravler og tror de vet *alt*….Ikke misforstå, barnetv må være på tv men på alle kanaler til langt på kveld? Musikkprogram som kan sende noe som ikke oppleves som bråk for en god del av oss som er over *den første ungdommen*?

  Det hjalp å *hyle* litt, håpet er at noen *høre* på meg! *sss*

 3. Geir 10. februar 2010 at 13:04 - Reply

  Så du gikk for den bilen til slutt:)

  Ser nok lite tv selv, men holder et øye på galskapen. Er nok selv og jeg er mann av den mening at det meste burde ledes av kvinner, for det tar ting med større alvor og seriøsitet en mange av oss menn evner…

 4. Ingri Hallan 10. februar 2010 at 13:07 - Reply

  Hei Trine!

  Liker innlegget! Og er DØDSENS enig med deg i at den såkalte gullrekka til Nrk begynner å bli litt (evt veldig) kjedelig. Samme gamle år etter år. Når skal de fornye seg? Gi noen andre enn de som har sittet i samma studioet i ørten år en sjanse? Men det er jo Nrk på sitt beste. Gammalt og traust. Kjedelig mener nå jeg 😉

  Hadde vært kanon å se deg i Skal vi danse! Haha, tror du hadde vært et herlig innslag der 😉

  Ingri

 5. Lene 10. februar 2010 at 14:17 - Reply

  Er også rimelig nysgjerrig på hvem jeg skal blogge om til høsten:-)
  Håper de tar utfordringen din, er sikker på du hadde fikset den på strak arm!

 6. Linda 10. februar 2010 at 15:27 - Reply

  Er enig med deg:) Vi trenger flere kvinnelige programledere, men helst ikke dem som er så typisk kjendiser at det er en gru.

  Var det Anne Grosvold hun heter, hun som overtok etter Skavlan en stund? Synes ikke hun var særlig inspirerende, vi trenger en som er flink til å ta ting på kornet, en som ikke avbryter hele tiden, slik denne anne gjorde. Og gjerne en som KAN engelsk 😉

  Ingen av den fra FEM, ihvertfall. De er jo bare ute etter å få trynet sitt på tv, virker det som. Og Jan Thomas liker jeg også:)

 7. Ina 10. februar 2010 at 22:23 - Reply

  Hvis jeg hadde hatt et slikt… hva heter det nå igjen…? Jo, et sertifikat! 🙂 Da skulle jeg nok hatt en IQ – skikkelig tøff, liten bil 🙂

  Kjør forsiktig!

 8. Mai 11. februar 2010 at 19:57 - Reply

  Nå er vel «Skal vi danse» konseptet basert på at det er kjendiser som blir invitert til å delta.

 9. Jakob 12. februar 2010 at 11:20 - Reply

  Det du sier om modighet blant tv-sjefene er særdeles treffende sagt. Jeg tror imidlertid at dette motet må forplante seg i sjefskorridorene også i USA og England. Forøvrig har Disovery en tøff kvinne med på laget i «Mythbusters» – bra!

 10. Trine Lise 13. februar 2010 at 00:28 - Reply

  Oi, lenge siden jeg har vært her inne nå 🙂 Ha en flott helg, Trine 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits