Jeg har, for de som har fulgt bloggen min lenge, snakket om travle tider og mange spennende prosjekter. Det er ikke alt jeg kan skrive her, fordi å skrive ting på en blogg medfører offentlighet, og det er ikke alltid jeg tjent med som mange av dere vet. Men….

Jeg er av den typen som aldri, uansett hva, gir seg. Jeg reiser meg opp igjen uansett, og nå skjer det så masse på en gang at jeg ikke vet helt om jeg tørr å tenke fremover. Det koker i mailboksen og MANGE ting som jeg var innom såvidt ifjor er i ferd med å løsne. Jeg gikk i ufattelig mange møter i 2009 som ikke resulterte i noe, trodde jeg. Men jeg sådde frø alikevel og nå har de jammen begynt å vokse! Uten at jeg visste det engang!!

Jeg lover deg en ting kjære bloggleser, at med en gang alle papirer er signert så skal jeg fortelle om de tingene jeg har på gang. Det er tre store prosjekter som kommer til å ta MYE tid, men de involverer bloggen, min nettbruk og kontaktflate innen sosiale medier, og fremtidens bruk av sosiale medier ikke minst. Det ene er et internasjonalt prosjekt, og det er det jeg heier mest på. Skal i møter med de i dag og jeg gleder meg vanvittig. Kryss alt du har av fingre og tær, min ståpåvilje ser endelig ut til å dra meg i riktig retning! ENDELIG!!!

Aldri undervurder en blogger med ben i nesa, det er sikkert! I’LL BE BACK!

Her er min nye rumpe BTW….KØDDA!! Hahahahahahaha
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.