Vips – så er du vakker

Det skal ikke mye til for å friske opp et trøtt vintertryne. En liten skitur, en joggetur i frisk luft, en sunn, glutenfri frokost og mor er klar for det meste. Jeg har spist ALT jeg kom over i helgen, helvetes PMS er alt jeg har å si. Jeg liker best livet de tre ukene når PMS ikke får regjere i systemet, men det er jo ingen vei utenom. Eller er det det?

Jeg vet jo av både erfaring og kunnskap de siste årene at dette er veldig styrt av kosten vi spiser, likeså den fysiske aktiviteten vi velger å utføre. Er jeg såkalt «flink» så er PMS hormonene halvert og vel så det, men det er jo ikke alltid en orker eller makter å leve det strenge regimet. Hva gjør en da?

Denne gangen valgte jeg flodbølgen som kom i form av sure oppgulp, late dager på sofaen, kalori-inntak ut av en annen verden, og gjett om morgenen i dag var grusom. Derfor valgte jeg å snu på det hele idag, jeg jogget imorges.

Jeg stod opp klokken seks, jobbet i førti minutter, tøyde og bøyde litt hjemme før jeg hoppet i dusjen. Det medførte at jeg nå sitter på jobben og har en helt annen dag enn hvis jeg hadde valgt å bli liggende i sengen. Trening og sunt kosthold er det eneste som funker mot min PMS…hva er dine triks? Det hjelper og med litt sminke som skal testes sendt av Makestyle. Huden er som fløyel og jeg ser virkelig freshere ut…..bør prøves!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:18:45+00:00 22. februar, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. Torill Thomasen 22. februar 2010 at 13:05 - Reply

  Har du dansende hormoner Trine?

  Dr.Rognline fra Balderklinikken har gjort et omfattende studie, med damer med PMS plager, på det norske soyaproduktet Nutri5 med meget godt resultat, hjelper 8 av 10 til en bedre livskvalitet. På nettsiden http://www.overgang.no har han også anbefalinger på Nutri5.
  Du kan lese mer om Nutri5 på http://www.nutri5-lifestyle.no

  Test det ut i 3 mnd, du vil ikke bli skuffet.
  Lykke til.

  Ha en fortsatt super dag.

  Torill

 2. Gunn K 22. februar 2010 at 13:13 - Reply

  Så flott start på ny dag og ny uke!
  Synes du er utrolig flink jeg…

  I helga har jeg ikke klart å holde meg unna sjokoladen
  jeg heller og det er utrolig hvordan søtsuget og suget etter raske karbohydrater da øker.

  Jeg tenkte også jeg skulle starte uka på en god måte.
  Egg er jo sunt, så det spiste jeg.
  (hehe, bare synd at det lå igjen et sjokoladeegg fra lillesnupp på kjøkkenbenken… Det var jo det jeg proppet i meg… Et sånt egg som finnes i den lilla esken som er formet som en eggekartong. ) Jeg kan forresten ikke skylde på PMS – er lik 24/7 hele året!!

  Nå er heldigvis huset rensket for godteri. Jeg har funnet ut at inntil videre kan vi ikke ha noe som mor kan fråtse i. Jeg gir aldri opp – og en dag da jeg har kommet over den verste søthungeren – da kan sikkert jentene mine få ha smågodtet sitt i fred. Håper jeg!!

  Ha ei flott uke i sunnhetens tegn!!

 3. Bjørn Kenneth Muggerud 22. februar 2010 at 13:23 - Reply

  PM…hvafornoe? hehe…. Vi menn lider jo ikke av denne «tilstanden» – men, vi merker det ofte tydelig når dere kvinner har det!
  Så jeg støtter opp om alle tiltak som kan være med på å formilde konsekvensene av PMS! 110%!

 4. Heidi 22. februar 2010 at 13:37 - Reply

  Hei Trinemor!

  Vel hva kan jeg si sitter med akkurat de samme følelsen som deg. Og har en tung periode nå, men den kan bare gå en vei hehe…
  Har du prøvd nattlysolje mot pms? jeg har begynt på det nå og skal oppdatere deg mange mange har blitt hjelpt av dette også….jeg er et helv…å bo sammen med uka før hehe…
  Men synes vi er flinke som prøver jeg…..

  Å den sminken så fin ut…elsker sånn du må si fra hvordan du liker den…er det foundation eller solpudder eller hva tester du ut?

  ha en superfin dag !!!!!!!!!!!!

 5. anja 22. februar 2010 at 15:32 - Reply

  så flink du er. men er faktisk enig! det eneste som hjelper er trening eller sjokolade. og man føler seg jo såå bra etter en treningsrunde. for min del hater jeg mandager, det er noe med den dagen. men etter praksis i dag, skal jeg ut på joggetur. få i gang systemet, og hjernen og hjertet! føler seg så mye bedre…..og da kan man heller slappe av med OL etterpå!

 6. jørn 22. februar 2010 at 16:06 - Reply

  Trim er det enesste medisin! Ingenting kan måle seg mot god fysisk form. Da kommer humøret, smilet og energien.

 7. Bebe 22. februar 2010 at 17:37 - Reply

  Flink du er Trine. Jeg har selv spist ALT jeg kom over i helgen, så jeg kjenner meg godt igjen i dine beskrivelser.
  Men så flink du er til å snu dette uføret når du først er kommet ut i det. Det er nok der problemet ligger for de fleste av oss. Jo mindre man gjør, jo mindre orker man. Til slutt blir det en stor byrde bare å skulle gå i butikken…Hehe… Men når man kommer inn i den gode sirkelen igjen, så er det jo såå godt. Og man får plutselig lyst til å se fin ut, og å sminke seg. Ja det er en følelse som overgår det meste. Så lykke til videre, og jeg henger meg på, og håper snart denne gode følelse kommer til meg også.

 8. Trine Marie Hovind 22. februar 2010 at 17:41 - Reply

  Før var jeg mer død enn levende da den berømmelige uka kom. Det livet har jeg sluttet med. Ikke er jeg humørsyk, ikke har jeg vondt, ikke er den ustabil og ikke har jeg sånne fråtseperioder.
  Hvordan?
  Jeg tar kosttilskuddene LifePak SuperA, Marine Omega og noe som heter Estera.
  Det siste produktet regulerer de kvinnelige «svingningene». De andre produktene regulerer resten.
  PMS er noe som er helt unødvendig, og jeg er glad jeg har funnet noe som hjelper.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits