Bil fra helvete?

Jeg har i mange år kjørt Toyota og er STORFORNØYD! Det er et vanvittig mediakjør de utsettes for om dagen og som forbrukere lar vi oss lett rive med av store overskrifter. Neste uke får jeg min helt nye Toyota og kan bare si at jeg gleder meg stort. IQ’en skal pleies, kjøres og nytes i lange drag og jeg gleder meg som en unge. Ingenting er som en ny bil, det er helt sikkert! Jeg har kjørt Auris i to år og før det hadde jeg Corolla. Aldri har det vært noen grunn til å klage og derfor syntes jeg det er trist for Toyota sin del at alt dette nå skjer. Media kommer ikke til å la de «slippe» unna og historier kommer til å dukke opp hver eneste dag fra folk som har opplevd det ene eller det andre.

Her er min nye bil, er den ikke kul!!!!?

En annen ting som skjer når det gjelder bil, som jeg har hørt om i Røyken Næringshage i dag, er Oslofjord Panoramic Racepark. Den skal plasseres i Røyken og vi gleder oss stort. Kommunen har godkjent de forløpige planene og dette kommer til å bli stort. Det kommer til å bli en motorpark av internasjonal størrelse, hoteller (har vi ikke i Røyken i dag), restauranter og konferansesenter. Det kommer til å bli veldig spennende for kommunens del, det er helt sikkert! Hvor mange år det tar før første bil kjører på banen vites ikke, men det jobbes iherdig for å få til dette.

Det er den verdenskjente arkitekten Herman Tilke som tegner og utformer banen til FIA Grade 2 standard. Sier meg ikke en dritt, men skjønner det er viktig. Kanskje blir jeg og bilentusiast nå? Spennende om dette skjer i Røyken, det er sikkert!

Det ble opprettet en Facebook-gruppe ang dette som du finner HER! Meld deg inn, alle må heie på dette!

By | 2010-02-05T12:40:47+00:00 5. februar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , , , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits