Burde en blogge om natten?

Jeg vet ikke om dette er det smarteste en gjør etter noen glass vin, men jeg har hatt en utrolig hyggelig, morsom og anderledes kveld på Hell og velger å blogge litt om det. Nå sitter jeg på hotellrommet og er klar for sengen, mens de resterende deltagerne er nede i baren og avslutter festen. Jeg er ikke noen festperson. Jeg detter ut når de gode, kreative samtalene svinner henn i vinglasset og lengselen etter dyna blir for stort. Jeg er blitt kjedelig og 3 dager unna 39 år. Hjelp. jeg har bursdag snart! Har du kjøpt gave? Hahaahahaha

Interessante samtaler har det blitt med Per Edgar Kokkvold, latteren satt som alltid løst med Linda Eide i Norsk Attraksjon og ikke minst har jeg truffet andre Twitrere siden debatten jeg deltok i omhandlet dette amerikanske fenomenet. Meg finner du på Twitter her.

Folk spør meg om sosiale medier, hvordan jeg har klart det jeg har klart og hvordan/hvorfor jeg bruker dette «fenomenet». Jeg håper jeg ga de mange gode svar. Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare, men jeg vet jeg elsker å lære meg nye ting og selvom jeg har blogget lenge finner jeg stadig nye, spennende veier. Facebook og Twitter er blitt en del av min hverdag og jammen har jeg ikke klart å gjøre karriere utav dette. Det liker jeg og veien er enda upløyd. Hver eneste dag skjer det ting som får hjertet til å banke litt fortere, ting som genererer enda flere kreative tanker og hvor jeg som Medieutvikler ser nye muligheter. Jeg tror dette bare er starten og undrer hver dag hva jeg sier når jeg står ved målstreken….!?

Her er noen bilder fra kvelden……nå SKRIKER sengen etter meg og de livsfarlige sjokoladene i skålen her ikke minst. Fy og fy, de MÅ jeg holde meg vekke fra. Ikke ta, ikke ta…….nam, det smakte upåklagelig! Friste friste……

Føler nesten at jeg må tilføye at jeg ELSKER Norsk Attraksjon og gleder meg over at ny sesong er på vei! Heia Linda i grilldressen….sjarmerende som alltid!

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits