En gal frue eller kalkulerende smart?

Jeg aner ikke hva det er med Anna Anka,  jeg vet bare at jeg grisekoser meg når hun er på skjermen. Virkelig! Hun er en fest med sine ville kommentarer og best er vel rådet hun gir sine medsøstre om morgenrutinene i Ankahuset. FOR EN DAME! Hun må være gal, men herlig gal etter mitt syn. Hun er en som tabloidene elsker og jeg skjønner hvorfor. Hun elsker å være der, være midtpunktet, bli sett for sitt ytre, hun vil bli kjendis og gjør ALT for å bli det. Er man da gal, dum eller hva?

Jeg er av den oppfatningen at når folk får til det de vil, uvilkårlig hva det er og hvordan de oppnår det, så heier jeg på de! Hun er en golddigger uten tvil, men hva er galt med det? Målet hennes har sikkert vært å gifte seg rikt og det kan hun nå krysse ut i boken over mål som er nådd. Hun vil bli kjent og det kan herved krysses ut når hun ligger klar for graven. Dama får til det hun vil og hvorfor er måten hun gjør det på så ille?

Det er vel kanskje så enkelt som misunnelse? Eller er vi bare sjokka over at noen strekker strikken så langt som henne? Hun ser grotesk ut for alderen ja og er en skikkelig tante sånn egentlig, men jeg liker folk som snakker rett fra leveren og ikke legger noe imellom. Hun sjokkerer og jeg elsker det! Hva mener du om dette svenske «ikonet»? Er hun dum eller en som vet å utnytte situasjoner til sin fordel?

Jammen mener de og ha funnet Norges svar på Anna Anka. Henne kan du lese om her, men jeg tviler på om tørr å strekke strikken like langt! 30 år gamle Antoinette Kristensen (tidligere Anette Haukaas) håper at deltagelse i programmet vil hjelpe musikk-karrieren hennes. Gud hjelpe meg…..det er jo lov å håpe da!

By | 2010-02-03T09:21:58+00:00 3. februar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |23 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits