Endelig på plass

I mange år har jeg hatt en liten drøm – min egen lysekrone. Jeg så lenge på de minimalistiske som finnes på markedet, men etter jeg ble god venn med Siv på Moodies i Asker forandret alt seg.  Jeg følger ikke så nøye med på trender som skjer innen interiør og ei heller tar jeg meg råd til de dyreste tingene. Men etter noen kjappe turer innom butikken hennes og jeg var frelst. Noen investeringer måtte gjøres og jeg har endt opp med disse tingene. Litt ny pynt på spisebordet og nye lysekrone med rosett. Vi har 260 under taket her i huset og derfor syntes vi dette funket greit.

Grunnen til denne lille opppussingen var deltagelsen på Celebert Selskap som vises på Tv 3. De ringte og fra 4 Stjerners, men avtalen var allerede i boks med Celebert. Jeg angrer ikke på det….grisekoste meg i en uke sammen med Kathrine Sørland, Asgeir Borgermoen og ikke minst Stephen Ackles. FOR EN HERLIG GJENG! Jeg gleder meg allerede til å se de igjen om ikke lenge, jeg har ikke ledd så godt på mange år!

Programmet er visst satt opp til å sendes i uke 9. Du får følge med og gi meg terningkast på «oppussingen» min. Jeg har blitt en reser med malerkosten…..fem stykk møbler er vips blitt eggehvite. I like it!

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits