Mellom bakkar og berg

Selvom det er hektiske dager for unge lovende medieutikler Trine Grung, så vit at bloggen alltid er med i mine tanker. Denne uken har vært en såkalt helvetes-uke, hvor jeg har flydd fra det ene til det andre, møter til kl 2300 på kvelden, flytur til Bergen hvor foredrag for Vital Eiendom stod for tur, masse tid foran mac’en, men heldigvis litt tid til mann og barn. Jeg elsker å ha mye å gjøre, men når jeg stupte i seng 23.00 tirsdag kveld velvitende om at klokken skulle ringe 04,30 for å reise til Bergen, må jeg innrømme at jeg kjente nakken stramme seg. Sove får vi gjøre i det neste liv tenker jeg og står på videre. Jeg kan jo ikke bare legge meg ned og la alle togene fly forbi!?

Her er noen bilder fra de siste dagers Trine liv. Ikke glem at på flickr-kontoen min ned på høyre side legges alle bilder jeg tar på min vei. Der kan du følge hverdagen min i bildeform på et vis. Haha, elsker denne tekniske verden jeg lever i, og det kommer ikke til å slutte med det første!

Hva jeg holder foredrag i? Sosiale medier og bruken av disse for å fremme merkevare og firma. Veldig spennende!

Ulriken643 er en opplevelsen du bør sjekke ut om du er i Bergen. Skremmende høyt, men kjekt. Flott restaurant på toppen med nydelig mat!

Ikke noe å si på utsikten!! Helt fantastisk!

Jeg var i møter hos Snøhetta på tirsdag. Hemmelig hva det dreier som om, men YBER-SPENNENDE kan jeg røpe!

Fikk nydelig sjokolade etter endt foredrag…jada, jeg spiste tre men da var det nok. Rresten gikk  til min kjære tante i Bergen. De liker jo ting til kaffen når de vokser til hehe…..

Mannen er blitt romantisk på sine «gamle» koselige dager 🙂

By | 2017-03-16T07:23:45+00:00 18. februar, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |2 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits