Morgendagens TV-underholdning?

Jeg ser en del på tv, men mest på det som underholder som Frustrerte Fruer, CSI, Nannyene og helgeprogrammene på Tv 2 eller NRK. Fredagene vier jeg ofte til Tv 2 sin familieunderholdning, selvom jeg mener de gjorde mange feil på X-Faktor for eksempel. NRK sin fredagsunderholdning, den såkalte Gullrekka, er jeg MØKK lei. Noen ganger glimter den til, men jeg liker forandringer og det er det lite av på den kanalen. I tillegg irriterer det meg grønn at de kun velger menn til å fronte progrogrammene. Kvinner på tv i dag er henvist til å være manusopplesere, og det blir for dumt. Hva skal til for at ledelsen tørr å sette en kvinne bak rattet og gasse opp i 150 km/t? Jeg aner ikke, nå syntes jeg de fleste sjefer i de ulike kanaler er noen pyser.

Finn det programmet der en kvinne styrer sakene? Hele fredagskvelden er det menn som styrer festen, og Tv 2 er verstingene. Når de først satser på en kvinne, velger de en som ikke er tørr bak ørene en gang. Vi har jo Studio 5 på FEM, men jeg beklager å måtte si at jeg ikke syntes de får det til. Det er så lite sjel og varme der at isen forblir frossen. Jeg hadde virkelig gledet meg til å følge dette programmet, men de mister meg allerede i introen. Det virker som de basserer seg på sensasjoner hele veien, men ikke tørr å » ta den helt ut». Skal de dra strikken helt ut, må alle tørre å by på seg selv. Ikke bare Jan Thomas. Han elsker jeg forøvrig, og ikke minst det faktum at han er på alles lepper grunnet terningkastene han gir i Se&Hør.

Jeg husker mitt første møte med Jan. Jeg jobbet i Kanal 24 og var vel en av de første som intervjuet han etter at han kom til Norge fra Hollywood. Jeg skjønte fort at han ville opp og frem , og visste hvordan han skulle komme dit. Han hadde jo Hollywood i «ryggen», og der kan de jo sakene sine. Han stilte opp på hver eneste røde løper i laaaaaang tid, ble kjent med det som kan krype å gå av kjendiser/pressefolk, fikk mer og mer oppslag, og til slutt endte han opp i det mest kommersielle programmet av de alle, SKAL VI DANSE. Han er en fest og genuint snill. Det er noe med han som vekker morsfølelsen i meg.

Jeg lurer på hvem som skal danse til høsten!? Jeg tviler på om de tørr å spørre en freidig blogger, men det er lov å drømme. Da skulle jeg endelig funnet formen og danset herfra til himmelen. Jeg aner ikke hvordan en gjør det hæler, danser altså, kanskje det hadde blitt mer humor enn bra dansing? Men jeg gjør meg gjerne til latter for hele folket for å komme i skikkelig god form!! Jeg utfordrer herved Tv 2 til å vurdere mine dansesteg! Hahahahaha

Jeg vet ikke om jeg hadde turt å kle på meg dette antrekket, heia Lene som faktisk kan det!

Jeg har lenge vært medlem av Tv2 Sumo og det er DIGG! Da kan jeg se mine favorittprogrammer når JEG ønsker det og jammen er ikke det deilig. Det anbefaler jeg til alle!!!

Nå skal jeg straks hente min nye bil….gleder meg som en unge!!

By | 2017-03-16T07:23:57+00:00 10. februar, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , |10 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits