Pysete kvinner?

Jeg leser i VG i dag Oslo-byråd Sylvi Listhaug (Frp) tør ikke å gå alene i egen by. Hva er det med det? Er det virkelig sant eller sies det kun får å skape debatt rundt nok en sak? Er dette nok en overskrift kun for å terge på seg andre politkere og skape debatt?

Grunnen til at denne dama ikke tørr bevege seg utenfor sin komfortsone er redselen for å bli voldtatt.

Listhaug, som er byråd for velferd og sosiale tjenester i Oslo og sentralstyremedlem i Frp, mener personer som blir dømt for overfallsvoldtekt, bør henges ut med navn og bilde.

– Jeg mener omgivelsene bør få beskjed om at vedkommende har begått en overfallsvoldtekt. Bortsett fra å bli drept, finnes det ikke noe verre enn å bli voldtatt. Mange jenter får ødelagt resten av livet sitt, sier hun.

Jeg er enig i at de amerikanske tilstander muligens kommer krypende til Norge, ihvertfall om det skal tro det en leser i avisene til enhver tid. Det skytes, voldtas og gjøres innbrudd over en lav sko i landet vårt og kanskje bør vi være engstelige?  Er du redd for å ferdes i egen by nattestider?

Personlig må jeg innrømme at tanken slår jeg innimellom når jeg en sjelden gang ferdes etter mørkets frembrudd. Men jeg trodde nå at en politikers «jobb» var å skape litt trygghet? Nå skaper nå denne Listhaug enda mer frykt med å si noe så dumt som «jeg er redd for å ferdes ute i egen by»! Hvor dumt er ikke det? Stemmer det? Murer hun seg inne og ALDRI beveger seg utenfor husets fire vegger etter 20.00 på kvelden. Jeg mener hun overdriver noe voldsomt……kvinnfolk! Blir så hissig på politikerne noen ganger….hva mener du?

By | 2010-02-23T12:04:55+00:00 23. februar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |20 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits