Terger pressen? I LOVE IT!

Jeg liker vår Melodi Grand Prix vinner Didrik…han er et syn til guder og har en stemme enhver kan misunne han. Lørdagen går han overlegent av med seieren og knuser de andre ned i støvlene. Bare det fortjener respekt i bøtter og spann, men jammen får jeg ikke mer og mer sansen for ham ettersom dagene går. Det faktum at han ikke danser etter pressens pipe fryder meg en god del, skal jeg fortelle deg!

Pressen forventer at han skal være deres til odel og eie på grunnlag av hans seier, men som Didrik selv sier : «Jeg prioriterer det som er viktig for meg etter en slik seier, og trengte litt ro på søndagen.»  Heia deg Didrik som ikke stiller opp bare de sier hopp! Det står det så sinnsykt respekt av og jammen lager de ikke saker på grunnlag av hans fravær. Er de snurt?

Han må da for pokker få velge selv om han vil stille opp dagen derpå en seier….hva i alle dager av fornuft skal dere få ut av han da kjære pressefolk? «Hvordan føles det i dag?» Skal denne følelsen ha forandret seg merkbart fra lørdagskvelden? Han stilte opp for en liten prat på NRK la jeg merke til og mer trengte ikke jeg. Han får NOK pr som det er , og velger å sile det litt ut. En noe snodig pressekonferanse i dag som dreide deg mer om skryt fra rektor på skolen han går på, men der fikk nå alle pressefolk sitt. Hvorfor blir pressen snurt av dette?

Jeg twitret litt om det i dag og jammen kom det ikke et litt snurt svar fra en VG-journalist. Jeg skrev :» må få lov til å si at #MGP Didrik virker som en fornuftig person som holder litt avstand fra pressen…..loves it! » Og her er svaret:

Nå må du slutte, @trinegrung! En Grand Prix-vinner må da komme ut til folket, snakke med pressen og være synlig.

Hva mener du? Er en pressens odel og eie kun fordi en vinner Melodi Grand Prix? Er det ikke smart av Didrik å holde de litt unna og IKKE svare på disse teite fjortisspørsmålene om han har kjæreste!!!! GROW UP! Det blir for dumt….vi er voksne folk som og følger sakene deres og det blir helt uvesentlig! Jeg lover deg at de slåss i redaksjonene for å få svar på akkurat dette!

Puh….der fikk jeg rast litt fra meg 😉

Gud så flott han er….en ny stjerne er født i  mine øyne!!

By | 2010-02-08T17:14:42+00:00 8. februar, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |10 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits