WOW – kjekt å være «nettkjendis»!

Jeg hadde aldri trodd at bloggen og min nettvirksomhet skulle dra med seg så mye positivt som det faktisk gjør om dagen! Jeg har på dagen min i dag, 1 1/2 år etter at bloggen min tok av, fått så mange hilsener på Facebook og Twitter at jeg ikke vet hva jeg skal si og gjøre for å hilse alle tilbake! Tusen takk alle mann, det setter jeg utrolig stor pris på!

Mannen min er på La Manga med Godset, så den store feiringen blir det ikke, men jeg feirer med familien min som bor på disse trakter og middagen lages ikke selv. Det er viktig på en dag som dette. Jeg har bursdag og heiser flagget for at det er 1 år til jeg blir 40. JIPPI, tenker jeg, og syntes det er stas.

Det er noen obligatoriske ting som følger med å ha bursdag, deriblant kake. Jeg skulle ønske at mannen vekket meg med et mesterverk som dette idag:

men må nok sikkert ta til takke med en jeg mekker sammen selv, som sikkert ikke seende bedre ut enn dette:

Mine kaker har en skummel tendens til å falle helt i staver og ikke spille på  mitt lag, men en dag skal jeg bli konditor og virkelig skryte av mine bakeevner til hele verden.

Det var særs hyggelig å komme på jobb idag å oppdage at mange rundt om i verden hadde husket på meg:

220 mail i innboksen, flere hilsener på Facebook og ditto på Twitter. Det er en fordel å være «nettdronning» når en har noe å feire, og jeg blir veldig glad for oppmerksomheten.

Jeg fikk en mail i natt med hilsen fra Didrik Solli-Tangen sitt team, med takk for innlegget igår. Jeg syntes det og var litt stas jeg da! Kanskje jeg får intervjue han til min lille blogg! DET hadde vært noe….hva skulle jeg spurt han om da mon tro? Tips til hva du lurer på tas imot med takk!!

Jeg har et snodig ønske om mange kommentarer idag, kanskje sette rekord!? Legg igjen en hilsen og gled et medmenneske…..er jeg rar da? Hahahaha, glad er jeg uansett og jammen kom det ikke et nytt oppdrag til Medieutvikler Grung flytende på en fjøl her på morgenkvisten. NICE!

By | 2010-02-09T11:11:36+00:00 9. februar, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |30 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits