Sex selger – kjipt?

Oprah er i vinden igjen leser jeg hos VG , selvom det er gjesten hennes Jessica Simpson som egentlig lager overskriftene. Jess er litt trist på grunn av noen uttalelser John Mayer har kommet med angående deres sex-liv når de var et par. Oprah er ikke dummere enn at hun vet dette er noe som folket lurer på, nettopp hvordan Jessica opplevde at John Mayer sa følgende:

-Den jenta er narkotika for meg. Men narkotika er ikke bra for deg hvis du tar for mye, sa Mayer som gjorde det slutt med Jessica for snart to år siden.
Seksuelt var det helt sprøtt. Det er alt jeg kan si. Det var som napalm, seksuelt napalm. Hvis hun hadde krevd 60.000 kroner for sex, ville jeg solgt alt jeg eide.

Hvordan hadde du reagert hvis det var din eks som fløy rundt å sa dette om deres tidligere sexliv? Jeg hadde nå IKKE tatt til tårene, det er  ikke noe negativt som henger ut lille Jess her i det hele tatt. Det stikk motsatte vil nå jeg si er et faktum. Hun skårer fremover enda mer plusspoeng hos gutta som allerede klikker på nyhetssakene om henne verden over. Er det bra pr for musikeren Jessica? Det er et annet tema, men i dagens samfunn har det blitt sånn at all pr er god pr. Men er målet å selge mer plater eller å bli mer kjent? Et helt annet tema som jeg sa….

Men sex selger,  damer som gjerne viser litt ekstra selger, damer som er litt større i kjeften enn hvermannsen selger, og ikke minst de damene som velger å kle av seg. Hvorfor tror du ellers glamourjentene får så mye PR på de fleste nettaviser? Jo, nettopp fordi det er saker folk klikker på. De fete overskriftene, som gjerne involverer sex, de selger. Vi kan diskutere oss grønne og blå om vi liker det faktum at det har blitt sånn, men sånn er det nå enn så lenge. VG har skjønt det med hvordan å være tabloide, og det er derfor nesten 2 millioner nordmenn er innom den siden på nett hver dag. Vi liker det. Enkelt og greit. Det samme er det med Se&hør, bladet som ingen leser men alle vet hva som står i det.

Hvordan kommer ting til å se ut om nye 10 år? Hva mener du?

HUSK CELEBERT SELSKAP IKVELD 19.30 på Tv 3. Da spiser vi hjemme hos Asgeir Borgermoen 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-03-03T10:27:52+00:00 3. mars, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |10 Comments

10 Kommentarer

 1. Sunniva 3. mars 2010 at 10:56 - Reply

  Vi kan jo prøve å se for oss hvordan Jessicas verden ser ut? Hun er kristen har jeg hørt. Hun har en kristen familie. Kanskje er de litt konservative av seg. Kanskje sexlivet er den siste biten av privatliv hun har igjen. Kanskje ikke så gøy at den religiøse familien hennes vet hva hun liker i senga, PR eller ei.

  Nesten all PR er god PR, men det kommer an på hvem som kjøper platene dine.

 2. tonje 3. mars 2010 at 11:07 - Reply

  skjønner ikke hvorfor dama griner, fyren sier hun er bedre i senga enn alle de andre han har hatt seg med, blandt annet jennifer aniston. det er jo et av de beste komplimenta man kan få. dama trenger god pr, siden det i det siste bare har handla om vekta hennes, at hun ble dumpa og at ingen vil kjøpe country plata hennes.hun blir kanskje tvunget til å reagere sånn pga faren, som tross alt er en prest. han ringte jo mayer og krevde enn unnskyldning… nei er som de sier, ingen pr er dårlig pr

 3. Linda 3. mars 2010 at 12:21 - Reply

  Dette må jo være tidenes kompliment, kan ikke skjønne annet! Hehe..
  Men hun skal nå liksom være så skinnhellig, så hun må vel bare reagere slik sikkert. 😉

  Dumper forresten 4-stjerners middag denne uken, til fordel for Celebert selskap. Dere er en veldig fin og morsom gjeng. Du gjør en god figur synes jeg.

 4. anette 3. mars 2010 at 13:28 - Reply

  Helt enig med de over her..
  Dette må jo være tidenes kompliment for Jessica simpson!
  Hva er vel bedre å høre da enn at x etter 2 år syntes du var rå i senga!!! Klar sex selger! Dete r jo det vi lever og ånder for 🙂

 5. ELISABETH ALMIGHTY 3. mars 2010 at 14:14 - Reply

  Kan ikke helt se at bilde av deg og Oprah er helt passende i dette innlegget i det hele tatt, men : p Selv hadde jeg vel tatt hans uttalelse som et kompliment.

 6. Geir 3. mars 2010 at 18:31 - Reply

  Jeg sier eldri og har aldri sagt noe om sexlivet med ekser, slikt er da det reneste amatørskap, og lite respektfullt….

 7. Aina 3. mars 2010 at 21:56 - Reply

  Du??
  Har sett reklamen for Celebert selskap som kommer i morra og jeg MÅ BARE HA en slik kosedress…..

  Hvor kan jeg kjøpe???? 😉

 8. jørn 4. mars 2010 at 01:03 - Reply

  Det verste en dame kan si til en mann hun har ligget med er at han er sedat i senga. Vi menn liker skryt! ,kvinner derimot liker ikke snakk, men praksis, har jeg skjønt… CBS har ett ukentlig sladderprogram om alle kjendiser i amerika, det er nesten til å få magesår av, selv da Bill Clinton ble hjerteoperert nylig måtte det kommenteres…. der er vel fra USA vi har tatt det, » dyneløfting». Mer folk er oppttat av reality tv, såpeoperaer, sladder, dummere blir vi…. men livet er jo kort, så en kan jo diskutere hva som er best?

 9. Marie 5. mars 2010 at 09:38 - Reply

  Tipper hu Jessica egentlig er dritstolt, men liker ikke å fremstå som skryteper. Slik reaksjon skaper bare mer pr.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits