Rydder i arkivet

Jeg sitter på toget hjemover i skrivende stund, og elsker det at Iphonen hjelper meg med nett-dekning. Hva i alle dager jeg gjorde før den dalte opp i vesken aner jeg ikke. Kommer aldri til å kvitte meg med den, det er sikkert!

Idag sendes Celebert Selskap fra min stue og jeg er veldig spent. Det er ikke ofte jeg inviterer «offentligheten» inn i mitt hjem, og jeg er ganske sikker på det blir lenge til neste gang. Ikke fordi denne gangen ikke var en hyggelig opplevelse, mer fordi det er et sted jeg liker å holde privat. Nå er det kun stuen og kjøkkenet som er i fokuset, pluss spisebodet som er NYDELIG dekket av min gode venninne, ho Kirsti. De som har lest bloggen min en stund husker kanskje de «galne» videoene Kirsti og jeg laget for en stund tilbake? Her er en liten «trip down memory lane» 😉 Hehe

Det er nesten litt flaut å se disse videoene nå, et år etter de ble laget. Da var bloggen en av de mest leste på blogg.no og mange fulgte disse nesten daglige videoene jeg laget. Jeg har litt lyst å ta det opp igjen, skikkelig gøy å fly rundt med det lille blogge-kameraet mitt! Vi får se…..jeg er lett og overtale hahahahaha

Jeg drar igang et veldig spennende GRESSPOLLEN prosjekt om ikke lenge. Følg med om noen i din nærhet sliter med dette. Jeg har en datter som ikke er noe glad i gress-sesongen, selvom hun ikke er hardest rammet. Skal skrive om det innen noen få uker. Jeg er mest motstander av pollen-sesongen, bjørk er min verste fiende!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

10 Kommentarer

 1. Henriette 4. mars 2010 at 21:25 - Reply

  Kjempe herlig vertinne i en kjempep fin heim 🙂
  Well done 🙂 Kva merke var desse kosedressane ?? Var kjempe fine 🙂

 2. Geir 4. mars 2010 at 21:27 - Reply

  Koselig å se deg på hjemmenbane(kosa meg med Celebert selskap) sammen med tre flotte personer Trine,
  ingen kan påstå at du ikke har det moro og koser deg:)

  Du gjorde en meget bra figur:)

 3. frida 4. mars 2010 at 21:29 - Reply

  hei! nå sitter jeg og ser på deg på tv og du inspirerer meg virkelig til å være meg seg fullt ut. for det er sånn jeg ser på deg, du er deg selv no matter what, noe jeg syns er veldig bra! du er også en kjempeflink blogger, og har herved fått en ny fast leser!

 4. bolla 4. mars 2010 at 22:56 - Reply

  Hei og hopp..

  jeg bare lurte på hvor du handlet inn all den gode maten hen? Hvor i all verden ligger den store deilige helios-butikken? Jeg kunne liksom ikke kjenne meg igjen noe sted og jeg er Røykenbøring som deg..

  :))

 5. Torill W 4. mars 2010 at 23:33 - Reply

  Hei Trine.
  Så utrolig fin stue og kjøkken du har. Og du som har klaget her på bloggen at du ikke er noe flink med interiør. Det var jo kjempefint. Veldig koselig å se deg i programmet, selv om jeg nok ikke kommer til å se på serien videre.

 6. Anna 5. mars 2010 at 03:12 - Reply

  Hvor kjøpte du heldressene i celebert selskap? Og hvor mye kostet de?

  -Klem

  • trinegrung 5. mars 2010 at 09:37 - Reply

   slakkline.no er de kjøpt hos og heter Hyggepeace

 7. Lisa 5. mars 2010 at 13:27 - Reply

  Kjøpt du de ikke på Passo på Sandvika Storsenter? Det så ihvertfall sånn ut!

  • trinegrung 5. mars 2010 at 13:29 - Reply

   Jo, jeg hentet de der, men det var Slakkline.no som leverte de der. 🙂

 8. Aina Helgheim 8. mars 2010 at 09:53 - Reply

  HATER GRESS I MAI/JUNI

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits