dagen derpå

Sitter på kontoret i Røyken hvor jeg jobber som Medieutvikler og nyter en nespresso. Jeg er sjokket over all den hyggelig responsen jeg har fått grunnet Celebert Selskap på Tv 3, veldig hyggelig! Det var en utrolig uke med noen veldig hyggelig mennesker, og da må vi ikke glemme de som står bak kameraet heller fra produksjonesselskapet Rubicon. De produserer serien og var en gjeng som tok godt vare på oss. Det hadde vært kjekt å få jobbe med den gjengen igjen.

Gratulere til Kathrine som stakk av med seieren. Noe sjokka ble hun, men vel fortjent. Jeg fikk jo litt kritikk for at det ikke ble servert kjøtt og varm mat, men jeg valgte en temakveld med en overskrift som interesserer meg og som jeg gjerne vil lære mer om, nemlig RAW FOOD. Jeg er jo i gang med tanke på produktene jeg selger og bruker i TRINEKLUBBEN . Det er økologisk dyrkede grønnsaker som er presset og pulverisert. Riktig ernæring! Har du trøbbel med magen er FIBER-blandingen et MUST!! Du kan jo starte med boken for å lære mer om en kropp i balanse! Den finner du her.

En ting jeg selvfølgelig ser på skjermen er disse ekstra kiloene som har sneket seg på det siste året. Jeg var jo så flink i Slankekrigen og gikk ned 15 kilo, men jammen har ikke 8 krøpet seg innunder huden igjen. Det er ikke kjekt, men samtidig var ikke 2009 et veldig kjekt år heller, uten at det er noen unnskyldning. Jeg har siden opptakene av Celebert Selskap startet jobben med å ta tak i de dette igjen, og allerede er 4 kilo av. Puh! Det er så stress å måtte trene herfra til helvete for at den minste ting skal skje på vekta, men jeg vet jo at det er den langsiktige jobben som gjelder. Min svakhet er sjokolade….og Spesial i smågodtskuffen. Er jeg deppa og lei så er ikke den posen langt unna! Mitt problem er vel at det ikke skal mye utskeielse til før det synes, det er kjedelig det.

En ting er å ønske å ha et budskap i en tv-serie, en annen er at en må være sylfide for å prate om det! Derfor ble jeg litt irritert når denne meldingen kom igår fra en som hadde sett programmet:

Ja,ja.. siden du er så rett frem setter du vel pris på at andre er det også. Du ser ikke ut som du spiser så sunn mat som du serverte veldig ofte,og da er det mildt sagt litt merkelig å servere til fest.. Du er vel en sånn som ikke spiser noen ting men bare legger på deg allikevel? Hilsen John M F

Ja, hva skal man si? «Grow up and smell the coffee» frister jo litt. Gidder ikke å bry meg, folk får mene det de vil, det mener jeg. Jeg er igang med min nye travle jobb og treningshverdag. Mens mange satt å så på Celebert Selskap igår (jeg tok det opp) satt jeg på spinningsykkelen og syklet Birkentimen på Trento. Svettet herfra til Himalaya. Deilig! Ikveld er det premiere på Alice in Wonderland og jeg skal dit med begge ungene. Gleder oss masse!

Hyggepeacene fra igår (kosedressene) er fra SLAKKLINE og mye av maten får du på SANABONA. Smasker til deg!

En liten ting. Dette mobilabonnementet er å anbefale! Virkelig! Det er gratis å ringe hvis du får tre venner til å bli medlem. GENIALT! Jeg fikk første faktura for en stund siden…DEILIG! Trykk på bildet og sjekk ut! Det funker!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:22:58+00:00 5. mars, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , |20 Comments

20 Kommentarer

 1. Renathe 5. mars 2010 at 10:18 - Reply

  Idiotiske kommentarer får man hele tiden, ikke gidd å bruke tid på å unnskylde deg for noenting som helst.
  Du er en kjempeflott dame, og det er godt å vite at ikke alle kjente fjes er sylfider. Helt utrolig at denne personen i det hele tatt gidder å bruke tid på å bry seg om hvordan andre mennesker ser ut!!! Lavmål!

 2. Ruth 5. mars 2010 at 10:34 - Reply

  Jeg fikk kun med meg programmet i går, men jeg synes det var kjempebra! Fikk se litt mer av deg, og det var moro med barna dine! U go, girl!

 3. Linda 5. mars 2010 at 10:36 - Reply

  En skikkelig dustekommentar, spør du meg. Det må vel være lov å servere hva man vil uansett hvordan man ser ut.Helt topp med noe annet enn den vanlige kjøtt-og fisk maten som stort sett alltid blir servert.
  Må og få lov å si at du hadde det utrolig fint og koselig hjemme hos deg. Hva heter den fargen på veggene i stuen din? Utrolig varm og fin farge….
  Stå på du,synes du er alle tiders 🙂

 4. bolla 5. mars 2010 at 10:49 - Reply

  Hei og hopp..

  Prøver igjen….
  jeg bare lurte på hvor du handlet inn all den gode maten hen? Hvor i all verden ligger den store deilige helios-butikken? Jeg kunne liksom ikke kjenne meg igjen noe sted og jeg er Røykenbøring som deg..

  🙂

 5. Keth 5. mars 2010 at 10:50 - Reply

  Må vel kunne være sunn uten å være sylslank – og for oss som må tenke konstant på hva vi putter i munnen for ikke å legge på seg så er det godt å skeie ut til tider allikevel, og bare slippe taket litt. Kan være stressende nok å bare tenke «slanking og kilo hele tiden»

  Må nevne at jeg før 40 ikke hadde problemer med å ta av ca 8 kg på 2 mnd, men nå etter fyllte 40 så sitter de jo som støpt på kroppen…HYYYYYL – blir jo vanskeligere og vanskeligere å holde vekten….men vil ikke kaste alle de kule klærne mine så derfor måååå jeg ned 10 kg, men det går SAKTE..:/

  But still – life is gooood

  Hadde vært gøy om du informerer litt fremover hvordan det går med deg og kiloene og formen Trine – Inspirasjon for oss andre

  Have a nice weekend

 6. Torill 5. mars 2010 at 11:04 - Reply

  En kamp med kiloene kan vi vel ha en hver av oss til tider. Kan da ikke være noe meningen i at en skal være skyteskive selv om en er en offentilig person og muligens har noen ekstra kilo å sloss med. For mange er det en evig kamp med vekten og ikke minst hvordan forbrenning en har.
  Tror det er mer viktig å fokusere på ens egen trivselsvekt, hvis en er fornøyd med det, isted for å la hverdagen bli fokusert på hvordan en «burde se ut» i andres øyne, det tapper en for alt for mye energi som en heller burde bruke på possitive ting.
  Uansett vekt Trine, du er ei flott dame!

 7. Nina 5. mars 2010 at 11:09 - Reply

  Heisann:-)

  Må bare få si at både du og resten av gjengen gjorde en veldig god profil i denne ukens Celebert Selskap:-) Jeg og sønnen på 13 år fikk med oss de 3 siste dagene, og vi lo godt begge 2:-) Så mange gullkorn, bare herlig:-) Sønnen mente at dette hadde vært den beste uken ever:-)

  Ha en strålende helg Trine:-)

  Hilsner fra Stavanger hvor det fortsatt SNØR…

 8. linda 5. mars 2010 at 11:33 - Reply

  Hei,

  Så programmet i går. Har bare et kjapt spørsmål ang Slow Food. Dersom all mat skal fraktes fra Himalaya, Kina etc.. vil ikke det forurense en hel del bare det å få fraktet det? Vil ikke da vinningen gå opp i spinningen? Er det da ikke bedre med kortreist mat?

  – Linda 🙂

 9. Dagga 5. mars 2010 at 11:51 - Reply

  Fint program, men synes nå Asgeir skulle vunnet jeg da. Og det synes vel du også, egentlig. Og det hadde han jo også om du ikke hadde valgt å stemme taktisk 😉 Gikk jo litt feil det da, du er kanskje ikke den helt store taktikeren? Men Asgeir gikk nå glipp av en gratis ferietur, noe som Kathrine har nok av spør du meg.Men det gjør du jo ikke;)

 10. Anne 5. mars 2010 at 13:12 - Reply

  Hei:)

  Vi satt 3 stykker og så celebert selskap sammen. Fikk virkelig et godt inntrykk av deg! Har alltid likt folk som sier rett frem hva de mener. Men det var kjekt å se deg i en sånn sammenheng!!:)

  Vi tenkte ikke over noen ekstra kg i det hele tatt. Mamma satt og skrøt av deg konstant. «Guri, ho e no bra fine ho der trine grung da!» «For ei utstråling»..

  Jaja, stå på videre 🙂 🙂

 11. Heidi 5. mars 2010 at 13:53 - Reply

  ja ja…jeg synes programmet var driit bra så vet du det. Og de kosedressen gjett om jeg har lyst på en sånn en i rosa som du hadde på deg, men for en pris for dem…hæ?

  Maten så supergod ut. Har prøvd ut disse produktene dine og kan si at best of greens gjør noe med en…..har ikke prøvd fiberblandingen enda for magen min streiker rett som det er.
  Jeg er flinkere om sommern enn om vinteren når mørketida er her…da spiser jeg altfor mye kaker og sånne ting og sjokolade her også trine. Så veier nok noen kg mer på vinteren enn sommerern….
  Men merker godt at sukker, gjær , hvetemel og formye kjøtt ikke er bra for denne kroppen.
  Stå på synes du er superflink jeg….:-) Ha en strålende helg….jeg skal på skirenn og se knertenfilmen med barna…

 12. Kristin Roset Indrehus 5. mars 2010 at 15:40 - Reply

  Heisan Trine!

  Eg må berre sei at eg gjerne skulle vore invitert heim til deg på den middagen. Steike for ei humørbombe du er. Å få servert supersunn og eksotisk mat sammen med det dei latterkulene hadde vore steike bra. Du MÅ ikkje ta deg nær av slike idiotiske kommentarar. Nokre menneske eige ikkje sosiale antenner eller normal høflighet for den slags skuld. Synes du er ei flott dame, som både er sprek og stilig.Og at du er kona til Jostein Flo, er no berre lekkert. ( Må no skryte av heimplassen min,….hehe)Lese bloggen din jevnleg, og er bloggar sjølv. Og redaktør for Birkebeinermagasinet. hadde vore moro å utfrodra deg til å delta på BirkebeinerHittet til hausten. Er det noko du kunne tenkt deg?

  Kristin

 13. Sandra Love 5. mars 2010 at 20:36 - Reply

  Du var kjempeskjønn i går, Trine:) Du er gull på TV, selv om du etter min smak var med en døll gjeng. Men desto mer skinte jo du, så det var jo bare en fordel, hehehe;)

  Så til det jeg egentlig er her for å gjøre, nemlig å sende en liten hilsen til han som sendte deg en usaklig melding.

  Kjære John Martin Fredriksen.

  Jeg leser det du skriver, men skal holde meg for god til å være usaklig, det har jo allerede du tatt deg av;)

  Du sier bla: «Ja,ja.. siden du er så rett frem setter du vel pris på at andre er det også».
  Jeg har noen spørsmål til deg: Har Trine noen gang fremstilt seg selv som en slankeguru, noe vakrere enn det hun er, som en Barbie? Har hun noen gang arbeidet med noe som kan minne om dette? Har hun NOENSINNE kritisert en eneste person for å ha for mange kg?
  Svaret er: Nope, hun har fremstilt seg selv meget troverdig som en dame som elsker å kose seg, MEN SOM OGSÅ er opptatt av ernæring, sunnhet og kunnskap om det hun putter i seg. Handlet slankekrigen om sunnhet og trening, eller handlet det om å sulte seg, John Martin? Nei, det handlet om hvor vanskelig det er å gå ned noen kg, spesielt i en travel hverdag hvor kjappe løsninger i matveien ofte er kilden til overflødige kg. For å si det med andre ord: Mener du at feite folk er de beste kokkene? For å snu det: Mener du at man ikke kan ha god kunnskap om ernæring selv om man selv ikke ser ut som en toppidrettsutøver? (har du sett P.T.´en til Anna Anka?)

  Igjen til det du skriver «siden du er så rett frem setter du vel pris på at andre er det også». Har Trine noen sinne kommet med negative kommentarer om andres utseende på bloggen eller i media? Det har jeg ihvertfall tilgode å lese. Om du ikke skjønner satiren som hun er så vanvittig god på, har du vel endel andre kjendiser å være sint på også, tenker jeg. Brorparten av NrK`s humoravdeling, med andre ord.

  Jeg håper du svarer meg, John Martin Fredriksen.
  Jeg nekter å tro at du er opptatt med satire i kveld, ialle fall!

 14. Frida 5. mars 2010 at 21:43 - Reply

  Utruleg teit kommentar, artig med fokus på sunne og nye ting. Synst du er tøff som er ærleg om «kampen» med kiloene og ikkje framstår som super sunn, men som eit menneske som prøve og feila. Stå på!!! Såg eit innlegg om at du spiste glutenfri frukost, ta gjerne ein titt på mine oppskrifter om du har interesse for glutenfritt kosthold.

 15. Caroline 7. mars 2010 at 16:33 - Reply

  Heihei 😀
  Min mor og jeg sitter å ser på reprisen av celebert selskap nå. Og vi lurer veldig på hvor du har kjøpt kosedressene? De var jo helt hærlige!

 16. Marita 7. mars 2010 at 19:04 - Reply

  Satt og så på Celebert Selskap i dag i reprise, og herlighet som jeg lo =)

  Forøvrig, til den kommentaren du fikk – herlighet, antall kilo har jo ingenting å gjøre med hvor sunn man er, bedre å være 5 kilo for mye og veltrent, enn 5 kilo for lite og leve på riskaker. Du ser forøvrig veldig sunn ut, og jeg ble veldig interessert i Raw Food/supermat. Har god peil på lavkarbo, men er alltid ute etter tips om næringstett mat 🙂

  Uansett – du gjorde en god figur i programmene, kudos! 🙂

 17. Tone 7. mars 2010 at 20:18 - Reply

  Hei Trine!

  Fantastisk! Virkelig så utrolig fint å se deg på celebert selskap. For en inspirasjon og for en humørspreder! :O)
  Og kosedress SKAL jeg bare ha.Lo så utrolig mye av dere alle og at dere ga så mye av dere selv.

  Jeg kom i skade for å være veldig ufin mot Asgeir på Notodden Bluesfestival. Etter å ha sett på TV3 denne uken skammer jeg meg virkelig. Kan du sende han en unnskyld fra en angrende synder. Han har nok ikke tenkt mye på det. Det har jeg nå. Han er også en fantastisk morsom, varm og empatisk mann. Jeg trenger bare at han får et unnskyld fra meg.

  Stå på med dine ærlige betraktninger av livet og av Norge.
  Jeg digger det.

  Med vennlig hilsen
  Tone :O)

 18. Bitten 7. mars 2010 at 22:35 - Reply

  Suuupert program Trine! Kjempekjekt å se når du lager den supersunne maten og et knallkjekt selskap for gjestene dine;-) very well done:-) Klem fra Bitten

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits