JIPPI- la oss ha sex på TV for pokker!

Det er enkelt og forstå hvorfor Paradise Hotel er en seer-magnet. Jeg har skrevet det før, sex selger, og vi er nysgjerrige på folk som ikke eier hemninger. Med eller uten kamera på slep. I Paraside har jo deltagerne nettopp det, kamera på slep, og derav burde kanskje filteret til enkelte være tilstede?

Jeg undrer meg stadig over disse skapningene som er med på denne typen reality. De sier at de «glemmer» at kameraet er der. WTF!? Hvordan er det mulig lissom? Bak det kameraet står det en mann/kvinne og holder dette kameraet, går det ann å ikke se denne personen? I tillegg er det ofte et menneske med en lydbom eller regi til stede, glemmer de disse menneskene også?

En ting er på soverommet, for der er det kun et kamera på veggen. Etter noen drinker i baren, heftig flørt med noen medsammensvorne i programmet, og vips, så ender en i sengen. Da er det nok enkelt å «glemme» at dette kameraet faktisk filmer alt en gjør. Tenker de ikke over at dette medfører at det står på en CV? Det er bare en snartur innom google så kan en lese omtrent alt om en person. Meg selv inkludert. Jeg har nå bare det skrivende ord mot meg, ikke sex på tv. Jeg føler det blir en helt annen greie. Det kunne ikke jeg stått inne for.

De sier at sesongen i år blir verre enn ifjor med Petter og co. HJELP, tenker jeg, skal jeg kanskje se på i år da? Jeg så ikke mer enn ett program i fjor og lot meg ikke fenge av personlighetene. Er jeg da blitt for gammel for trash-tv på sitt beste? Jeg tror jeg skal få med meg noen episoder for å se hva og hvem som fenger. For en ting er sikkert, masse PR kommer de til å få for avisene elsker å skrive om slike programmer. Hvorfor? Fordi sex selger, enkelt og greit. Skal du se på?

VG
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-03-08T16:13:32+00:00 8. mars, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |13 Comments

13 Kommentarer

 1. Lillemy 8. mars 2010 at 16:34 - Reply

  Ja man kan bli flaue på visse folks vegne…
  Når man har 600 g silikon i hver pupp, er ca 150 cm lav og klarer å påstå at «en drøm har gått i oppfyllelse» ved å få være med på PH – da tror jeg CV`en er ganske herpa allerede..! Stakkar…!

 2. Vince Casa 8. mars 2010 at 16:44 - Reply

  Nei, dette er noe jeg definitivt ikke skal se på. Noe mere hjernedødt og uengasjerende er vel ikke lagd siden «Big Brother».

 3. Hilde 8. mars 2010 at 16:47 - Reply

  Ja jeg skal sikkert se på, alle fall litt. Min utfordring blir vel heller å forklare for mine barn på 17 og 18 hvorfor dette ikke er verdt deres oppmerksomhet. Blir nok noen middagsdiskusjoner ut av det men nå tror jeg også at de fleste unge kan tenke selv og ser at det en kunstig setting og kanskje ikke engang særlig misunnelsesverdig. Krysser i alle fall fingra for at det er slik:))

 4. Linn Jones 8. mars 2010 at 17:10 - Reply

  Har aldri fulgt med slike serier, jeg klarer rett og slett ikke synke så langt på det nivået og få glede av det 😛

 5. apples 8. mars 2010 at 17:21 - Reply

  «Jeg gruer meg» sa jeg.
  «Du trenger jo ikke se på» sa mamma.
  «Jeg skal ikke det, men jeg må allikevel!»

  Neida, jeg skal ikke se Paradise Hotel. Men med tre reklamepauser i timen på TV3 er det umulig å unngå å få med seg hva som skjer. Dersom man da ikke løper skrikende vekk med øynene lukket og hendene foran øra.

  Det er ihvertfall sånn jeg føler det inni meg når jeg ser reklamene for Paradise Hotel. Jeg var lei lenge før sesongen startet og jeg har gruet meg til i dag!

 6. Patrick 8. mars 2010 at 17:48 - Reply

  Eneste grunnen til at sex selger, er for at mennesker gjør det til det største tabu-belagte temaet i tv-verden..

  Vold, drap og tragedier blir vist døgnet rundt, uten at noen reagerer.. Men med en gang det er en pupp på TV skal det sladdes bort og vekk..

  Mulig det bare er meg, men at en av de mest naturlige tingene i verden skal være så mye å skamme seg over, er for meg uforståelig..

 7. Vibbedille 8. mars 2010 at 18:03 - Reply

  Nei vettu hva! MIN tid er alr for dyrbare til å kaste den bort på dette mølet!!! Da leser eg heller eventyr for sønnen min!!! Har aldri vært fasinert av slik TV!!

  Klem Vibbedille ;))

 8. Øystein Ransj Kjeilen 8. mars 2010 at 18:32 - Reply

  @Vince Casa

  Dette tror jeg du kommer til å se på…
  Bare vent…..

 9. siv 8. mars 2010 at 19:03 - Reply

  Jeg er 31 år og skammer meg ikke for å si at jeg skal se programmet.Såg alle episodene ifjor.Det er bare å skifte kanal og ikke bli så hysterisk!!!

 10. Magnus Eide Sandstad 8. mars 2010 at 23:15 - Reply

  De sender Rambo på NRK3 og jeg så Crocodile Dundee på en annen kanal..

 11. Kathrine 8. mars 2010 at 23:54 - Reply

  I know! Kunne ikke vært mer enig! Paradise er kvalmt! Har da ikke et så tragisk liv slik at det er PH som er det store i min hverdag.

 12. Vince Casa 9. mars 2010 at 16:50 - Reply

  @Øystein Ransj

  *he-he*… Det var vel bare du som kunne komme med den kommentaren… 😉

  Nei… Skal innrømme at jeg var en stor fan av den første Big Brother sendinga som gikk. Var til og med ute på Fornebu under en sending der. Men det skjer vel ting med årene som gjør at sånne ting ikke blir så veldig interesant å følge med på…

 13. Monica Øien 11. mars 2010 at 14:58 - Reply

  Det mest tragiske jeg har sett på norsk TV er denne selvoppblåste blonde Bærumsberta Pernille som sjekker inn på hotellet, lirer av seg en hel haug spydigheter og drikker seg full og senere på kvelden elsker alle. helt patetisk. Hvordan orker de å se seg selv på TV, de driter seg fullstendig ut. Æsj. jeg gremmes. Kult å ha på CV en etter at du har spilt på sex og mannejakt en hel episode å avslutte i senga at jege r ikke en sånn dame du får sex med på første date?
  Hva skjer med verdiene i hjemmet. Skjerp dere.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits