What to do lissom?

Jeg er i Bergen. Er på en konferanse og holder foredrag om sosiale medier. Kjempekjekt! Det er konferansen Bedre Butikk og nesten 200 som har valgt å ta turen. Jeg er og konferansier for å lappe det hele sammen, men heldigvis står jeg ikke på scenen alene. Rett etter jeg var ferdig på scenen, entret Ingvard Wilhelmsen podiet. Les litt mer om han her. Han var ufattelig morsom og snakket i 1 t og 15 minutter uten at jeg kjedet meg i ett sekund. Sjeldent flink!

I skrivende stund er det en oppegående butikkeier fra Harstad som sier mange sanne ord om Butikkglede. Hun er flink og sånn går nå dagan.

Neste uke står Trondheim og Kraft Konferansen for tur. Gleder meg villt og syntes det er kjempegøy å holde foredrag om blogg, Facebook og Twitter.

Jeg har flere Facebook kontoret, men i dag fikk jeg den kjedelig beskjeden om at denne er full, jeg kan ikke legge til flere venner! POKKER så kjedelig, hvorfor er det sånn? Hvorfor skal det være lokk på hvor mange venner en kan ha på en konto? Jeg har heldigvis flere stykker, og en av de ser du til høyre her ——————->
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

7 Kommentarer

 1. Tonje- Giddy 9. mars 2010 at 13:43 - Reply

  Gooo Harstad!

 2. Geir 9. mars 2010 at 13:56 - Reply

  Fordele venner ut på flere kontoer ja. Facebook er redd noen skal misbruke vennefunksjonaliteten. Og sende ut eller spamme venneforespørsler……

  Men nå er ikke FB noe for meg da…

 3. Anita "streken" Moe 10. mars 2010 at 00:53 - Reply

  kjempefin blogg du har fått deg tirne:)

 4. Veronica Simoné 11. mars 2010 at 08:52 - Reply

  flere som skryter etter å ha deltatt på «bedre bedrift». jeg har lagt inn svar til kommentaren din inne på bloggen min. ha en fin dag:)

 5. carrie 11. mars 2010 at 11:50 - Reply

  Hei trine!
  Jeg er stor fan av deg og synes du fronter mange gode meninger og holdninger.Bare lurer på om du har vært inne på denne bloggen til fotballfrue. blogg.no, evt hva synes du om bloggen og hennes måte å være et sunnhetsideal på?

  • trinegrung 11. mars 2010 at 11:53 - Reply

   Jeg har lest bloggen hennes ofte, og den er vel rosa. Men livet hennes er kanskje bare det? Hun er ung da…..skal gifte seg. Men samtidig fasineres en av hennes måbevissthet, for det hun. Og flink blogger. Sunnhetsideal? MÅ en være det kun fordi en er en toppblogger? NOPE! Hun skal være seg selv på godt og vondt

 6. Bøtta Pedersen 12. mars 2010 at 11:21 - Reply

  Hei på deg. Så hyggelig å høre fra deg igjen. Jeg fikk det til, det å ta rotta på blogg.no. De siræva folka der som ikke gadd å hjelpe meg da jeg ble hacket. Vel, de kunne bli, så fant jeg meg et større nettsted. Hovmod står for fall, javisst. Heldigvis ikke jeg som tryna denne gangen. Uansett, gøy å ha lekt litt med topplista, så kommer hverdagen fort nok tilbake. Stor kos til deg, Trine 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits