Fashionista?

Mange har ledd godt av bildet som jeg la ut på Facebook før i dag. På vei oppover til Lillehammer, hvor jeg nå ligger godt plasser i hotellsengen, lekte jeg meg i bilen med Iphonen min. Tok et bilde med mine fanzy (her på eget utsagn) briller og postet det på fjesboka. Jeg tar meg ofte i å tenke at jeg er litt kokko siden jeg driver på sånn, men stort sett gjør jeg det for gøy.

Ihvertfall var det mange «kjerringer» og andre som mente brillene var for store!? Følger dere ikke med i tiden? Disse smale, små brillene er jo såååå 2007…..nå er det store som gjelder og det kommer til å eksplodere i brillebutikkene hvert øyeblikk. Sann mine ord….dette er UT!

Jeg digger mine litt større enn vanlige briller, og kommer til å travgå med de. Det er ikke satt skikkelig glass i de enda, men det kommer. Jada, det er pyntebriller som skal gjøres om til funksjonelle briller.

Akkurat nå ligger jeg å bygger opp psyken for IngeLåmi imorgen tidlig. 06.30 ringer alarmen og klokken åtte blir vi hentet på hotellet med buss. Tre mil på ski skal gås på nyskura langrennski. Gleder meg masse og har med bloggkamera for å dokumentere mitt første (av mange) renn. Det er meldt silkeføre og strålende sol, dette blir konge! Blogges imorgen kjære virtuelle venner og kjerringer 😉
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:22:27+00:00 12. mars, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |6 Comments

6 Kommentarer

 1. Gro 12. mars 2010 at 23:32 - Reply

  Lykke til i morgen, dette går nok strålendes. Å du, brillene e supre.
  Klemz

 2. Jakob 12. mars 2010 at 23:32 - Reply

  Du er kul!!

 3. Frida Petrine 12. mars 2010 at 23:38 - Reply

  Haha, jeg og har sånne STORE briller, og jeg bruker ikke briller en gang. Du har HELT rett når du sier sånne små briller er SÅ 2007.

 4. jørn 12. mars 2010 at 23:42 - Reply

  God tur! Start rolig! Håper du ikke glmmer kvikk- lunch og appelsinene! En helt nødvendig niste på en så laaang skitur…

 5. Ingfrid Dahl 13. mars 2010 at 01:19 - Reply

  Stooore briller er visst midt i skuddet nå 😉
  Men glem bare appelsinene..du har jo rosacea og det er jo en værsting trigger…kos deg heller med kvikk lunch’en og noe annet snadder;-) God tur 🙂

 6. ingvild 13. mars 2010 at 21:32 - Reply

  hei, du er virkelig gøy å følge med på. leser bloggen din hver dag,STÅ PÅ JENTE

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits