Klar for Ingalåmi?

Jeg er nesten klar…..har ikke fått trent hele uken på grunn av masse jobb. Tidligere ville jeg sagt at det ikke er noen unnskyldning, men når jeg reiser en del med foredrag rundt om i landet så blir det vanskelig. Jeg skal bli flinkere til det, tidsklemma er noe herk og har aldri vært en del av mitt liv før nå.

Men en ting er sikkert…jeg funker ikke når jeg ikke får trent. Hvis magen er det minste oppblåst så føler jeg meg som en vandrende flodhest. Jeg hater det virkelig, den ekstra magen som kommer krypende uten at jeg har ønsket den velkommen. Hva skal en gjøre? Jeg vet at maten har alt å si her, steinalderkosten passer magen min best. Men når hverdagen er av det travle slaget er det ikke like lett alltid. Hva skulle jeg gjort uten produktene i Trineklubben? ( jada, teit navn men sånn ble det bare) De redder hverdagen på farten, det er helt sikkert.

Det blir masse jeg i dette innlegget, måtte bare få ut noen tanker. Akkurat nå sitter jeg på Kaffebrenneriet i Asker og jobber. Deilig med laptopen i så måte….jeg kan jobbe hvor som helst, når som helst. Om en time drar jeg til Lillehammer for å gå Ingalåmi imorgen. 3 mil på ski skal legges bak meg på kortes mulig tid. Jeg kjenner at jeg skal gå i søndagsmodus hele veien. Jeg har en skulder som ikke spiller på lag med meg om dagen….den verker. Imorges ble det en tur til naprapat i Røyken for å massere opp litt. Det hjalp,  jammen var han ikke flink. Rygg og Rehab treffer du her.

Nå må jeg stikke….skal lage videoer fra helgen så stikk gjerne innom imorgen hvis det frister med video fra Lillehammer. Jeg gleder meg til helgetur….dette blir koz.

Nå drømmer jeg bare om sommer, sol, fjell og vidder. Herlig at våren er i annmarsj!! På mandag skal jeg endelig skravle med herlige Synnøve igjen….miss you babe! Hun har fått seg type, ser henne aldri lenger. Gleder meg vennen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:18:39+00:00 12. mars, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , |5 Comments

5 Kommentarer

 1. Kristin Roset Indrehus 12. mars 2010 at 13:48 - Reply

  Sjåast kanskje på Inga-låmi? Eg kjem humpande med nyoprert fot og skal dekke jentelangrennet.:):)

 2. Kristin Roset Indrehus 12. mars 2010 at 14:50 - Reply

  Ditta går bra. Du får berre finne deg ein rygg som går i omtrent samme tempo og forbanne deg på at ho der skal du slå i spurten. Trakk ho litt på skia, slik at ho blir dritt lei før spurten kjeme..hehe..Lykke til!!!!

 3. Monica Øien 12. mars 2010 at 16:13 - Reply

  Go girl! Neste år blir jeg med deg! Denne vinteren har jeg kun gått et par turer! Monica

 4. Marius 12. mars 2010 at 22:16 - Reply

  Klar for Inga-hvaforno?!
  Jaja, kozzz deg på helgtur!

 5. Elisabeth Winther 14. mars 2010 at 20:22 - Reply

  Hei!
  Håper du hadde en kos helg sammen med 3499 andre glade jenter i skisporet i går. Sola strålte og det gjorde dere alle syntes jeg! 🙂 Velkommen tilbake lørdag 12. mars i 2011. 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits