Allergi-helvete

Det er ikke lenge før det braker løs. Litt kløe i øynene merkes allerede for hasseltrærne vil gjerne meddele oss allergikere at de bruser med greinene snart. Jeg spyr av å være bjørke-allergisk, og ønsker disse egentlige flotte trærne dit peppern gror.

Jeg har alltid savnet å dele erfaringer og ulike opplevelser rundt dette med allergier generellt. Derfor har jeg nå startet en Facebokk gruppe hvor vi allergikere kan dele ting sammen! Genialt spør du meg. Siden finner du ved å klikke her

Det jeg håper på er at MANGE melder seg inn og kanskje er DU snill og deler siden med dine Facebook venner. Det hadde jeg satt veldig pris på. Kjekt å kunne dele erfaringer!

Nå er jeg i Trondheim på Kraft Konferansen og gjett om jeg bor på verdens fineste rom! Halleluja, there is a God! To etasjer, jeg har trapp på rommet lissom! Vi snakker bilder senere idag. Nå må jeg jobbe litt!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

6 Kommentarer

 1. Marianne 17. mars 2010 at 21:49 - Reply

  Viktig med bilde av seg selv ja..

 2. Lone 17. mars 2010 at 21:58 - Reply

  Hei Trine
  Jeg har ikke allergi, men hater bjørk for det. Disse treer sviner og lager jobb for oss som har de rundt i nabolaget. Kanskje jeg burde lage en gr. for avskaffelse av bjørk i Norge? Spørs om det hadde blitt særlig godt mottat. Skal dele med mine FB venner any way…

 3. Heidi p 18. mars 2010 at 08:42 - Reply

  Hei Trine!
  Føler med deg fordi jeg har det samme. Sliter med kløe i øynene som dagen….har begynt å spise lavkarbo mat og tror og håper dette vil hjelpe på alle allergiene mine…
  Man må jo prøve hehe

 4. Aina Helgheim 19. mars 2010 at 01:04 - Reply

  Hater gress-og bjørkepollen mer enn mensen på en sydentur

 5. Gro 19. mars 2010 at 10:01 - Reply

  Heia

  Jeg har også vært plaget med pollenallergi så lenge jeg kan huske.
  Kunne ikke være ute når det var en del pollen i luften.
  Men så fikk jeg et tips en dag om å gå til homoøpat.
  Gikk der med mild sagt stor skepsis. Måtte svare på masse spm om hva jeg likte på maten, om jeg hadde noen fobier o.l. Syns det var noe stort sprøyt. Fikk noen «sukkerpiller» å suge på og skulle holde meg borte fra koffein i 10 dager (vanskelig for en som elsker pepsi max :O))
  Gikk hjem og skulle komme tilbake etter 2 eller 3 uker husker ikke helt.
  De neste dagene ble helt forferdelige, kan nesten ikke huske at jeg har vært så dårlig før.
  Men så kom det bedre tider.
  Jeg er nå så god at jeg kan klippe plenen, aldri trenger jeg være inne om våren. Livet er hørlig. Jeg har vært tilbake 2 ganger på 8 år. Ellers så er jeg frisk som en fisk. Jeg har ikke prøvd å hoppe i høyet eller lignende, men life is good. Har også anbefalt dette til noen kolleger, en ble helt god, en annen bruker kun øyendråper når det er på det verste.
  Store klem fra vestlandet.

 6. mina 20. mars 2010 at 13:35 - Reply

  Har du sett på «hjelper hjerne»? Gikk på tv2. Anbefaler deg å se den siste episoden som handler om allergi!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits