Skriv så det selger

Jeg er som tidligere nevnt i Trondheim og skal lede en konferanse om sosiale medier. Denne konferansen kalles Kraft Konferansen, og jeg gleder meg stort til å forhåpentligvis underholde nesten 400 oppegående trøndere imorgen. Det er så gøy å holde foredrag, det er om mulig noe av det mest givende jeg vet om! Det er klart at nervene spiller meg et puss før jeg starter, men noe skikkelige magedrag med oksygen hjelper alltid. Det viktigste er at budskapet når frem. Kanskje lett å si med to glass hvitvin innabords i skrivende stund….jeg har nettopp spist sushi med en av foredragsholderne, Christine Calvert, og da ble det jammen to herlige hvitvinsglass. Jeg tåler veldig lite….snurrer godt i toppen.

Her er noe bilder av min «suite». Jeg bor for første gang på et to-etasjers rom, en såkalt junior-suite. Det er smooth det….nå skal jeg ta på meg morgenkåpen og bare kose meg gitt. Er det noe bra på tv? Sikkert noe med en mannelige programleder et eller annet sted. Eller muligens på alle kanaler 😉

Her er et bilde av mitt rom, et bad som har skjønt hva en dame vil ha (ja, jeg kommer selvfølgelig til å stjele med meg alle flaskene), min deilige sushi spist på Asian Cooking i Trondheim, som jeg nå elsker, og ikke minst boken til Christine som hun ga  meg ikveld. Fantastisk dame som kaller seg tekstdoktor. Jeg har mye å lære, hun kan sakene sine !!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

9 Kommentarer

 1. jørn 18. mars 2010 at 01:25 - Reply

  trine, kan du ikke kose deg med en god film da! Da slipper du å ergre deg over mannlige programledere! God natt, og lykke til med foredraget( med en kvinnelig foredragsholder, Trine Grung!!…hehe)

 2. Monica 18. mars 2010 at 03:57 - Reply

  Du er flink du!;0)

  Og så koselig å lese og se fra i oppholdet ditt.:0)

 3. Pia P 18. mars 2010 at 20:13 - Reply

  Trine du er bare konge 🙂
  Jeg tvittet fra Kraftkonferansen, jeg påsto at jeg hadde klart å finne noen som snakket mer enn meg, hehe, men ingen tror meg? Takk for at du gjorde dagen vår absolutely fabulous. Du trenger ikke svare på denne hehe

 4. Christine 18. mars 2010 at 20:57 - Reply

  Takk for en flott dag sammen i Trondheim. Du var en super konferansier! Damen er på hjemmebane. 🙂

 5. Anita 18. mars 2010 at 23:19 - Reply

  En flott dag i Trondheim! Interessant tema og flinke foredragsholdere. Du er utmerket som konferansier!

 6. Veronica 19. mars 2010 at 02:01 - Reply

  Trine… tusen hjertelig takk for en super dag, sammen med oss i konferansekommiten. Du har gort en strålende jobb.

 7. randiq 19. mars 2010 at 11:08 - Reply

  Hei Trine, kjempehyggelig å hilse på deg.
  Du gjorde en superbra jobb i Trondheim, gleder meg til å høre mere fra deg både gjennom blogg, foredrag osv.
  Tror du vil få fullt opp å gjøre i tiden fremover:)

  randiq ☼

 8. Lise 21. mars 2010 at 20:10 - Reply

  Kraft-konferansen 2010 ble en kjempesuksess! Trine, du var en sprudlende, morsom og utrolig dyktig konferansier……den beste!

 9. Marilyn 22. mars 2010 at 00:58 - Reply

  Heisann 🙂

  Jo det går greit nok her, men kjenner ambivalensen helt oppi halsen nå for tiden. Jeg skrives ut på fredagen, og for å si det mildt – jeg gruer meg som bare juling til å møte «hverdagen».

  Men jeg har lært mye om meg selv under innleggelsen..Mye jeg vil skrive på bloggen, men i følge kontrakten her, har jeg ikke lov å blogge, så det er derfor jeg har vært stille en stund.
  Har sneket meg til å skrive et innlegg i ny og ne, men det vet de ikke noe om.

  Kan bli sendt ut om de finner det ut, nemlig, så de er ganske strenge på den biten.

  Håper det går bra med deg?
  Planer for påsken?

  Klem

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits