Herlige Stavanger!

Jeg elsker å være hjemme en tur. Jeg bodde i Stavanger fra jeg var 6-26 og det finnes ingen steder på jord som her. Idag tok jeg ungene med på min faste runde hvor jeg har gått/jogget MANGE ganger, nemlig Stokkavannet. Det er en tur som tar vanligvis rundt en time når jeg jobber, en time og 20 minutter når jeg går. Det tok litt lenger tid i dag med ungene, for det skulle klatres og utforskes i hver eneste krok. Elsker Stokkavannet i Stavanger. Det er 8,2 km langt og veldig deilig. Anbefales om du er i byen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:21:49+00:00 20. mars, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |2 Comments

2 Kommentarer

  1. Marion 22. mars 2010 at 10:16 - Reply

    Stokkavannet er en herlig tur ja! Kjempegøy med videoblogg, keep up the good work, Trine;)

  2. Erik K 23. mars 2010 at 18:53 - Reply

    Jaaa, savner denne joggeruta etter jeg flytta fra byen! 🙂
    Hva er rekorden din? ;);)

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits