Typisk «voksne» menn?

Jeg har lenge samarbeidet med David Sandoval , og jeg både bruker, samt selger, produktene hans i TrineKlubben. De er fantastiske og mannen er et åpent leksikon når det kommer til den såkalte superfoodsen. Det var han som startet mitt interesse når det gjelder grønn ernæring, som igjen var inspirasjonen til Raw Food maten jeg laget i Celebert Selskap.

Jeg syntes det er utrolig spennende med denne type tenkning, og lærer masse på veien av sakene som han skriver/prekerer i sine foredrag. Han er ufattelig dyktig og samarbeider med de største i USA når det kommer til riktig ernæring. Det er så masse som har skjedd med matproduksjonen de siste 100 årene, og alt er nødvendigvis ikke bra for systemene våre. Tarmene til folk verden over skriker etter mer mat laget fra bunnen, og ikke minst mer grønt i hverdagen. Det er ufattelig mye ernæring i den grønne maten, og derav hjelper disse produktene i en travel hverdag. Du bør prøve de, og ikke minst lese boken som du finner her.

Nå har det seg sånn at ulike medier idag velger å fokusere på David sin norske kjæreste, nemlig Sandra Lyng Haugen. Jeg har veldig lyst å uttale meg om dette er bra for hans omdømme, men jeg velger å tro at mannen er fornuftig og velger etter hjerte sitt. Men det kan ikke stikkes under en stol at alderen kan innhente det forelskede paret, det skiller tross alt 25 år . Kilder i mitt miljø sier historien i dagens Se&Hør stemmer på en prikk, og vi får vel heie på at dette varer. Ekte kjærlighet er jo alltid en fest.

Her er Davids topp 5 som er GIFT for kroppen:

 1. Behandlet kjøtt (nitrit)
 2. Animalske oljer ( IKKE Udo, cocos etc)
 3. Kunstige fargestoffer
 4. Søtningsstoffer, cornsuger
 5. Kullsyreholdige drikker

Det er mange som velger å skrive om dette i dag : Seher, Dagbladet, Tv 2 Underholdning, VG . Det er god PR for Grønne produkter som vi alle ønsker skal komme mer frem i  lyset. Sandra har selv drukket produktene i lang tid og virkelig fått hjelp med sine spiseforstyrrelser. Da vinner jo flere mot slutten av dagen, og trinegrung.no klapper i hendene!

Jeg var en av de første i Norge som intervjuet David…for langt over et år siden. Det er litt dårlig kvalitet på dette, men her er det nå likevel. En av mine første videoer som jeg laget…..det sees vel 😉
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:18:31+00:00 23. mars, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , , , |26 Comments

26 Kommentarer

 1. Alexio 23. mars 2010 at 11:56 - Reply

  Kjærligheten heldigvis ingen alderdiskriminering eller alder ingen hindring.Det er bare merkelapp at man er voksen hva som gjørde dette interessant?Mange av de såkalt voksen ikke voksen i hodet likevel bare kroppen som er det.

 2. anxi 23. mars 2010 at 12:17 - Reply

  Jeg må bare få si ÆSJ!!!! Hvordan kan Sandra være sammen med noe så gammal type.. og han har en datter på 16 selv? Direkte kvalmt!! jeg driter i hvor flink han er i ernæring!!

 3. Kruttlappen 23. mars 2010 at 12:37 - Reply

  Haha..pent move fra Sandoval å utnytte situasjonen til frk. Lyng Haugen på den måten han gjør! Not!

  Med spiseforstyrrelsene og trolig et lavt selvbilde, var vel hun et enkelt bytte for dette rovdyret, som lett kunne utnytte svakhetene hennes siden han liksom skulle være behandler/mentor/veileder/whatever.

  I de fleste yrker er dette etisk forkastelig og kanskje også forbudt ved lov, f.eks i psykolog/pasient-forhold, lærer/elev-forhold osv. Og det Sandra sier jo selv at han skulle være personlig coach for henne, men at det utviklet seg.

  Vel..det lukter svin lang vei av denne David.. Med en datter på 16 år, og Sandra på 22 år..og han selv er 47 år…? Får meg ikke helt til å tro at dette er en ekte kjærlighetshistorie..det lukter mer pedojævel egentlig!?!

 4. Martin 23. mars 2010 at 13:03 - Reply

  Hvor kommer alt dette sinnet fra, Anxi og Kruttlappen?

  Verden er full av krig, sult, fattigdom og urettferdighet. Men dere velger å legge nesa deres opp i noe dere ikke har noe med. Hvorfor møter dere ikke i steden verden med raushet og toleranse?

  Dere har en svært snever virkelighetsforståelse. Trolig bærer dere på en frykt for alt som er annerledes enn dere selv. Hater dere mørkhudede også? Er alle muslimer potensielle terrorister? Er handicappede tvilsomme kanskje? Og homofile har dere sikkert ikke noe til overs for.

  Det er mulig å gjøre andre valg i livet enn hva dere selv ville ha gjort.

  Holdningene deres er skremmende, menneskefiendtlige og forstokkede.

  Jeg håper dere slipper å møte samme uforsonlige fordommer fra andre som de dere møter verden med.

 5. Nirius 23. mars 2010 at 13:24 - Reply

  Hmmmm… når jeg er 47 vil min datter være 19 år gammel..
  Uansett om jeg som 47 åring kunne få meg en kjæreste på 22, altså 3 år eldre enn min egen datter og like gammel som min sønn kommer til å være på det tidspunktet, er jeg søren ikke sikker på at jeg hadde villet. Dessuten, hadde jeg blitt sammen med en som Sandra, hadde sikkert min egen sønn blitt sjalu, på pappas kjæreste…..
  Nei, noe skurrer her.

 6. kent andesen 23. mars 2010 at 13:29 - Reply

  Dette har ingenting med kjærlighet å gjøre fra hans side. Det har noe med store pupper, blondt hår, ung hud og sex å gjøre. Og det kan jeg si med hånden på hjertet ettersom jeg faktisk er en 47-årig mann selv. OG jeg vil anføre i margen, at for kåte menn kan det være YTTERST vanskelig å se forskjell på sex og kjærlighet…ja det kan være vanskelig for 17 år gamle gutter også.

  Det er godt mulig at HUN føler at dette er kjærlighet, og for meg er det helt uforståelig hva en 22-åring ser i denne magre, usunne helsefantatikeren med markeringsbehov. Men pytt. Dette går over så fort hverdagen setter inn og hun skal presentere bestefar for venneflokken. Derfor er dette dødsdømt i utgangpunktet.

  Til slutt finner jeg det ganske bekymringsfullt at en dum bimbo med spiseforstyrrelser som bekymret har uttalt at «hun tenkte på mat hele tiden» blir sammen med en helsefanatiker som får ALLE til å tenke på mat hele tiden. Seems like a match made in hell.

  Det er ikke SUNT at friske mennesker bruker så mye av tiden sin på å jage etter bedre helse. Det er heller ikke sunt for mennensker å være så overfokusert på kosthold og mat. Det er bare mat. Ikke magi. Finn en annen hobby, for man blir faktisk ikke mer enn frisk.

 7. klaus Årsteinvåg 23. mars 2010 at 13:36 - Reply

  Herre min hatt førr ei NYHEIT! Kem drit ikke i akkurat det????

 8. Simen 23. mars 2010 at 13:46 - Reply

  Seriøst, det att alder er ingen hindring det er bare tull! hva skal en på 47år med en på 22år.må da være flere jenter i hans egen alder på denne kloden.

 9. Kristine 23. mars 2010 at 14:36 - Reply

  Altså. Alder er berre tall, det er det som er inni hovudet som betyr noko. Meir har eg ikkje å sei om saken

 10. Duck Manson 23. mars 2010 at 14:48 - Reply

  Han gjør bare det alle menn i den alderen ville gjort hvis det var sosialt akseptert. At dette bare er kåtskap er tull. Du kan bli like forelsket i ei dame på 25 om du er 25 eller 55. At hun, i motsetning til damer på 55, gjør deg horny betyr ikke at du er mindre forelsket. Snarere tvert imot. Hvis vi skal snakke om «æsj» ellet «ekkelt» eller hva nå det måtte være, se for deg ei naken dame på 55. Kun en komplett idiot ville valgt ei dame på 55 over ei dame på 25.

 11. Heidi p 23. mars 2010 at 14:52 - Reply

  ja ja sier jeg bare. Det er egentlig ikke min sak. Men tror nok alderen blir stor her, men kjærligheten overvinner ikke den alt da? hehe..

 12. Kenny 23. mars 2010 at 15:03 - Reply

  For å se det positive i det så er det store muligheter for at datteren til Sandoval liker musikken til Sandra?

 13. Elisabeth 23. mars 2010 at 16:17 - Reply

  Jeg er sammen med en som er 25 år eldre enn meg. Vi har det fint sammen og alderen er ikke noe vi tenker på.

  Er synd at mange har så store fordommer mot aldersforskjell. Man kan ikke velge hvem man blir forelska i. Sånn er det bare.

 14. Vestfoldgirl 23. mars 2010 at 16:36 - Reply

  Synes jeg leste et sted at det var blitt slutt med Sandra og hennes forrige rap kjæreste pga stor aldersforskjell….da vil jeg jo tro denne aldersforskjellen er enda større. Jeg kan aldri se for meg at dette skal funke, dessverre for Sandra. Jeg synes han er for gammel for henne, og som mange mannfolk bare ute etter ei sexy ung berte, men det er sannsynligvis ikke den store ekte kjærligheten fra hans side!

 15. kk 23. mars 2010 at 16:43 - Reply

  Dere kan si hva dere vil, men en ting er fullstendig klart! Dere har INGEN kontroll når følelsene først vil noe!

  Jeg vet flere som har vært i den situasjon, å det som ofte skjer er at det kan være en eldre ( eldre en den andre parten!!! ) kanskje har en tung periode i livet, å får oppmerksomhet fra en yngre person, som gir oppmerksomhet på «rette» måte. fornuften blir satt til side, å det å bare ha det godt igjen går foran alt.. Hvordan forholdet ender er en annen sak! Er sjelden dette fungerer.

  Når det gjelder vår kjære Sandra, så ønsker jeg henne ALT godt. Jeg har ofte syntes synd på henne, har følt hun har blitt angrepet av media og sjalue privatpersoner til tider hardt. At hun har fått helseproblemer er overhode ikke rart. Å tror nok at Sandra vil bli kraftig angrepet denne gangen å, synd, men er man forelsket..

  ps. Om dette var din datter, ville du da ha gått ut offentlig å angrepet henne?? tenk på det før dere skriver mer her..

 16. Kikki 23. mars 2010 at 16:49 - Reply

  Må si meg helt enig med Kent Andesen. Hvilken mann som har passert 40 sier «nei takk» til litt «lammekjøtt»? Stakkars Sandra. Jeg synes synd på henne. Dette blir nok en kortvarig forhold som han kan smykke seg med og skryte av i ettertid, mens hun kommer til å gremmes og angre.

 17. Kenneth 23. mars 2010 at 16:51 - Reply

  Jeg må innrømme at jeg har et par reaksjoner her. Ikke så mye på grunn av alderen, men på grunn av at hun var ei jente med problemer som kom til han for hjelp, og han endte opp med å sjekke henne opp? Jeg forstår at helsemat-eksperter ikke akkurat har noen etiske retningslinjer på nivå med leger og lignende, men det er i allefall noe som skurrer LITT angående dette for meg.

  Når det gjelder Elisabeth ovenfor her så må jeg jo si at det er flott at det funker fint med 25 års aldersforskjell.

  Men har du egentlig noe særlig tro på at det fungerer like fint når han faktisk begynner å komme så langt opp i alder at, vel, naturen innhenter han, mens du fortsatt er ung nok til at du vil ut og leve livet?

  Nå er det jo selvsagt ikke sånn at alle forhold på vare livet ut, men om han er 25 år eldre enn deg så er det vel i allefall det han håper på vil jeg tro.

  Tør jeg også gamble på at han har god økonomi? Det er ekstremt sjelden du ser unge jenter ende opp med eldre menn som ikke er enten kjendiser eller rike. Gjerne begge deler.

  Det er få pensjonister på trygd som ender opp med, unge spreke damer har jeg lagt merke til :p

 18. kk 23. mars 2010 at 16:53 - Reply

  @ kent andesen

  du som politiker må bruke hodet ditt seriøst mye mer en hva du gjør i kommentaren din lenger opp!! Hvordan grunnlag har du for å kalle Sandra som du mest mulig aldri har møtt for en «dum Bimbo»

  Hvilket grunnlag har du for å si » Dette har ingenting med kjærlighet å gjøre fra hans side. Det har noe med store pupper, blondt hår, ung hud og sex å gjøre. Og det kan jeg si med hånden på hjertet ettersom jeg faktisk er en 47-årig mann selv»

  1. Hvordan kan du VITE dette??? Tror du kanskje ikke denne mannen møter 1000 vis av unge jenter på alle foredragene sine???
  2. Jeg TROR du vet hvordan du selv er.. derfor disse angrepene!

  Jeg er politisk i samme retning som deg, men jeg skjemmes over at du går ut med det du gjorde. Du har ingen grunnlag for å si det du gjør! å håper du ber om unnskyldning!

 19. Esposito 23. mars 2010 at 17:39 - Reply

  Som vanlig i Norge så er man full av fordommer for saker man ikke har noe kunnskaper om. Get a life!

 20. sunA 23. mars 2010 at 17:39 - Reply

  He he he…
  Skal dette være en spøk…?
  Hvordan ta noen seriøst når man velger å være sammen med et barn? Jeg prøver ikke være slem, men hallo…22 år.
  Dette kan ikke stemme…?

 21. Kåre 23. mars 2010 at 17:50 - Reply

  Duck Manson: Ok, men kun en komplett idiot av ei jente ville valgt en mann på 55 enn en på 25.

  Det er DET som er poenget, det er DET som er det uforståelige og ekle her.

 22. Erik K 23. mars 2010 at 18:49 - Reply

  Dette blei i hvert fall bloggsak hos meg i dag. :p

 23. Bebe 24. mars 2010 at 20:02 - Reply

  Lurer på hva en mann i den alderen kan finne av felles verdier med et barn. Man bør jo være på forskjelllige stadier i livet med denne aldersforskjellen. Han bør kanskje ikke taes seriøst. Men nå skal det sies at hun heller ikke virker som den skarpeste kniven i skuffen.

 24. mina 25. mars 2010 at 22:46 - Reply

  jeg kjønner sandra godt jeg. Han er her jo dritheit.. jeg er 25 selv og sammen med en 55 åring så vi har samme smak.. hehe

  Synd folk egentlig driter i raw food og sunn mat som han fronter, folk vil bare bli slanke, og det ser man at denne maten hans ikke hjelper mot.. hvis du og sandra har spist og drikket dette en stund..

 25. Silje 27. mai 2010 at 08:14 - Reply

  Tenk å ha sex med han a? sier ikke mer..usjebush 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits