Fantastisk video – elsker prompehumor!

KLIKK på linken og videoen kommer opp i et nytt vindu. Jeg ler så jeg griner av sånne videoer, så har du noen på lager så må du gjerne maile de til meg. Jeg vet det er mange på youtube, men syntes ofte det er litt vanskelig å finne de. Det er jo millioner av videoer der….har jo funnet noen i årenes løp, det er ikke det, men likevel. Her er ihvertfall en godbit etter mitt syn…..ENJOY!

Nevertrustawoman
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:18:27+00:00 25. mars, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , |1 Comment

One Comment

  1. Kim Skoglund 28. mars 2010 at 03:12 - Reply

    HAHAHAHA! stygg humor men fy fader så gøy 😀

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits