Celebert selskap 1930 på TV3

Ikveld braker det løs, og jeg vet ikke om jeg skal glede eller grue meg. Det er 1 måned siden opptakene var ferdige, og det hele starter ikveld hos Norges vakreste, nemlig Kathrine Sørland. Hun møtte oss i 10 cm høye hæler og bare det var grunn nok til å misunne henne enda mer. Jeg hadde ikke klart å manøvrere meg rundt på de hælene om jeg hadde prøvd i 100 år. Følte meg som en klums ved hennes side, men det var helt til jeg husket hvor hyggelig hun er.

Vi grisekoste oss hele uken, alle fire, og jeg er veldig spent på hva mine blogglesere syntes etter å ha sett den noe alkoholrike episoden ikveld. HJELP! Jeg kler ikke å drikke alkohol, derfor var jeg ganskje forsiktig resten av uken.

Men en ting skal sies, for en herlig gjeng! Virkelig! Stephen Ackles er til å le seg i hel med, Asgeir har du bare lyst å klemme i stykker og Kathrine er virkelig bare supersøt og morsom. Jeg lo så godt den uken at jeg lever på det enda. Vi lovte hverandre at vi skulle treffes til sommeren hos Asgeir i idylliske Drøbak, og jeg gleder meg allerede. Har du ikke vært i Drøbak er det virkelig et sted verdt å reise. Veldig koselig!

Men nå må jeg jobbe……her er noen flere bilder, det ble selvfølgelig Elvis fest hos Stephen.

Det er litt utstyr som er med når det lages TV….et helt rom ble fullt til randen.

By | 2017-03-16T07:23:31+00:00 1. mars, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |24 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits