dagen derpå

Sitter på kontoret i Røyken hvor jeg jobber som Medieutvikler og nyter en nespresso. Jeg er sjokket over all den hyggelig responsen jeg har fått grunnet Celebert Selskap på Tv 3, veldig hyggelig! Det var en utrolig uke med noen veldig hyggelig mennesker, og da må vi ikke glemme de som står bak kameraet heller fra produksjonesselskapet Rubicon. De produserer serien og var en gjeng som tok godt vare på oss. Det hadde vært kjekt å få jobbe med den gjengen igjen.

Gratulere til Kathrine som stakk av med seieren. Noe sjokka ble hun, men vel fortjent. Jeg fikk jo litt kritikk for at det ikke ble servert kjøtt og varm mat, men jeg valgte en temakveld med en overskrift som interesserer meg og som jeg gjerne vil lære mer om, nemlig RAW FOOD. Jeg er jo i gang med tanke på produktene jeg selger og bruker i TRINEKLUBBEN . Det er økologisk dyrkede grønnsaker som er presset og pulverisert. Riktig ernæring! Har du trøbbel med magen er FIBER-blandingen et MUST!! Du kan jo starte med boken for å lære mer om en kropp i balanse! Den finner du her.

En ting jeg selvfølgelig ser på skjermen er disse ekstra kiloene som har sneket seg på det siste året. Jeg var jo så flink i Slankekrigen og gikk ned 15 kilo, men jammen har ikke 8 krøpet seg innunder huden igjen. Det er ikke kjekt, men samtidig var ikke 2009 et veldig kjekt år heller, uten at det er noen unnskyldning. Jeg har siden opptakene av Celebert Selskap startet jobben med å ta tak i de dette igjen, og allerede er 4 kilo av. Puh! Det er så stress å måtte trene herfra til helvete for at den minste ting skal skje på vekta, men jeg vet jo at det er den langsiktige jobben som gjelder. Min svakhet er sjokolade….og Spesial i smågodtskuffen. Er jeg deppa og lei så er ikke den posen langt unna! Mitt problem er vel at det ikke skal mye utskeielse til før det synes, det er kjedelig det.

En ting er å ønske å ha et budskap i en tv-serie, en annen er at en må være sylfide for å prate om det! Derfor ble jeg litt irritert når denne meldingen kom igår fra en som hadde sett programmet:

Ja,ja.. siden du er så rett frem setter du vel pris på at andre er det også. Du ser ikke ut som du spiser så sunn mat som du serverte veldig ofte,og da er det mildt sagt litt merkelig å servere til fest.. Du er vel en sånn som ikke spiser noen ting men bare legger på deg allikevel? Hilsen John M F

Ja, hva skal man si? «Grow up and smell the coffee» frister jo litt. Gidder ikke å bry meg, folk får mene det de vil, det mener jeg. Jeg er igang med min nye travle jobb og treningshverdag. Mens mange satt å så på Celebert Selskap igår (jeg tok det opp) satt jeg på spinningsykkelen og syklet Birkentimen på Trento. Svettet herfra til Himalaya. Deilig! Ikveld er det premiere på Alice in Wonderland og jeg skal dit med begge ungene. Gleder oss masse!

Hyggepeacene fra igår (kosedressene) er fra SLAKKLINE og mye av maten får du på SANABONA. Smasker til deg!

En liten ting. Dette mobilabonnementet er å anbefale! Virkelig! Det er gratis å ringe hvis du får tre venner til å bli medlem. GENIALT! Jeg fikk første faktura for en stund siden…DEILIG! Trykk på bildet og sjekk ut! Det funker!

By | 2017-03-16T07:22:58+00:00 5. mars, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , |20 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits