Fashionista?

Mange har ledd godt av bildet som jeg la ut på Facebook før i dag. På vei oppover til Lillehammer, hvor jeg nå ligger godt plasser i hotellsengen, lekte jeg meg i bilen med Iphonen min. Tok et bilde med mine fanzy (her på eget utsagn) briller og postet det på fjesboka. Jeg tar meg ofte i å tenke at jeg er litt kokko siden jeg driver på sånn, men stort sett gjør jeg det for gøy.

Ihvertfall var det mange «kjerringer» og andre som mente brillene var for store!? Følger dere ikke med i tiden? Disse smale, små brillene er jo såååå 2007…..nå er det store som gjelder og det kommer til å eksplodere i brillebutikkene hvert øyeblikk. Sann mine ord….dette er UT!

Jeg digger mine litt større enn vanlige briller, og kommer til å travgå med de. Det er ikke satt skikkelig glass i de enda, men det kommer. Jada, det er pyntebriller som skal gjøres om til funksjonelle briller.

Akkurat nå ligger jeg å bygger opp psyken for IngeLåmi imorgen tidlig. 06.30 ringer alarmen og klokken åtte blir vi hentet på hotellet med buss. Tre mil på ski skal gås på nyskura langrennski. Gleder meg masse og har med bloggkamera for å dokumentere mitt første (av mange) renn. Det er meldt silkeføre og strålende sol, dette blir konge! Blogges imorgen kjære virtuelle venner og kjerringer 😉

By | 2017-03-16T07:22:27+00:00 12. mars, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits