Pysa Tommy?

Jeg ble kjemperørt når jeg så denne videoen fra «Norges tøffeste kjendis» i 71 Nord på VG-TV. Tommy Steine kjenner angsten komme krypende og klarer ikke fullføre klatringen i fjellveggen. Det må være det verste en kan oppleve når en svever så mange meter over bakken, og i tillegg har kameraene på slep. Jeg syntes ikke det var pysete av Tommy å velge ruten rundt sammen med sympatiske  Tom Stiansen, som er programleder. Jeg ble helt satt ut av å se den store gode bamsen Tommy være så liten og redd. Tårene spratt i øyenkroken faktisk….

Jeg har jobbet med Tommy i programmet Trine & Compani på Kanal 24, og han er en morsom fyr. Alltid en kommentar på lur, tøyser og tuller med det meste, og er sjelden seriøs. Han fremstår som en tøffing som mestrer alt, og derfor syntes jeg det er stas når han i denne programserien byr på deler av sitt egentlige jeg. 71 grader Nord liksom! Hallo, det er ikke for pyser, uten at jeg med det mener at Tommy er det! Jeg har jobbet med tv-teamet som filmer i serien, og de ligger i hardtrening 6 måneder før innspilling for å mestre oppgaven. Det er kanskje noe vi ikke tenker over når vi nyter bildene foran TVén, men det er faktisk noen som springer rundt der med kamera og lyd-bommer, tenk deg oppgaven de har! De jobber vel så mye som deltagerne, hvis ikke mer. Den som jobber «minst» er vel kanskje Tom Stiansen, uten at jeg er 100% sikker på det. Jeg snakker bare utifra hvordan jeg vet programledelse er i lignende programmer. Tom gjør en strålende jobb!

Mer om dressene i Celebert selskap kan du lese om her

By | 2010-03-05T12:46:03+00:00 5. mars, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |5 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits