Reisende foredragsholder innen sosiale medier

Det er travle dager, og mars har vært en ufattlige måned på mange måter. Jeg har reist over hele landet og holdt foredrag om sosiale medier og min blogging,  jobbet 100 % for en bedrift i Oslo (den er litt hemmelig enn så lenge, men jeg skriver for noen på nett og gjett om det har vært en STOR suksess hehe) og i tillegg jobbet for mine samarbeidspartnere i Medieutivkler. Jeg lærer bedrifter opp innen sosiale medier, og det kommer flere og flere kunder. Veldig kjekt!

I dag er jeg i Bergen og grisekoser meg med Galleriet som ligger midt i sentrum. De lanserer innen få dager siden sin som blogg, og jeg er fra meg av begeistring. Bloggingen deres har fått de opp på topp 30-listen på blogg.no. Nå lanseres hovedsiden deres Galleriet.com som blogg i tillegg til denne på blogg.no . De er flinke og få shoppingsentre i Norge tørr å tenke nytt som de gjør. Herlig gjeng rett og slett, og jeg er stolt over at de er mine første store kunder. Jeg skal blogge litt for de på galleriet.com om kort tid. De samarbeider med trendblogger Ulrikke Lund som bor i Bergen,da etter min anbefaling. Det er viktig å engajsere andre nettbrukere og lære av de mener jeg. Mange flinke folk der ute!

Her om dagen kom jeg hjem til en pakke i posten. Jeg ELSKER pakker i posten. Spesielt når det under navnet mitt står at jeg er en inspirasjon….da ble jeg ekstra glad og kjente en klump i halsen. Stas, så tusen takk til Tepikene i Oslo. Jeg ble kjempeglad!

Sitter og blogger med BT Mediabar på Galleriet….heier på ALLE kafeer som har trådløst nett! ELSKER DET!! Starbucks gjorde en undersøkelse for en del år siden og spurte sine kunder hva de ønsket mest på kaffebarene deres. Svaret var : TRÅDLØST NETT! Det har IKKE Kaffebrenneriet skjønt og er vel det eneste minuset med de! FØLG MED I TIMEN, her taper dere syntes jeg! Det er et MUST i 2010…..

Heldigvis har jeg fått meg en liten trådløs dings av Netcom og skal snart blogge mer om denne. Jeg skal og dele ut en på bloggen etter hvert. EN heldig vinner får surfe gratis i ett år….smooth! Jeg får og det…..skal lage bloggvideo om den i påsken og tester den skikkelig da! Smask så lenge!

By | 2017-03-16T07:21:41+00:00 24. mars, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , , |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits