Rydder i arkivet

Jeg sitter på toget hjemover i skrivende stund, og elsker det at Iphonen hjelper meg med nett-dekning. Hva i alle dager jeg gjorde før den dalte opp i vesken aner jeg ikke. Kommer aldri til å kvitte meg med den, det er sikkert!

Idag sendes Celebert Selskap fra min stue og jeg er veldig spent. Det er ikke ofte jeg inviterer «offentligheten» inn i mitt hjem, og jeg er ganske sikker på det blir lenge til neste gang. Ikke fordi denne gangen ikke var en hyggelig opplevelse, mer fordi det er et sted jeg liker å holde privat. Nå er det kun stuen og kjøkkenet som er i fokuset, pluss spisebodet som er NYDELIG dekket av min gode venninne, ho Kirsti. De som har lest bloggen min en stund husker kanskje de «galne» videoene Kirsti og jeg laget for en stund tilbake? Her er en liten «trip down memory lane» 😉 Hehe

Det er nesten litt flaut å se disse videoene nå, et år etter de ble laget. Da var bloggen en av de mest leste på blogg.no og mange fulgte disse nesten daglige videoene jeg laget. Jeg har litt lyst å ta det opp igjen, skikkelig gøy å fly rundt med det lille blogge-kameraet mitt! Vi får se…..jeg er lett og overtale hahahahaha

Jeg drar igang et veldig spennende GRESSPOLLEN prosjekt om ikke lenge. Følg med om noen i din nærhet sliter med dette. Jeg har en datter som ikke er noe glad i gress-sesongen, selvom hun ikke er hardest rammet. Skal skrive om det innen noen få uker. Jeg er mest motstander av pollen-sesongen, bjørk er min verste fiende!

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits