JIPPI- la oss ha sex på TV for pokker!

Det er enkelt og forstå hvorfor Paradise Hotel er en seer-magnet. Jeg har skrevet det før, sex selger, og vi er nysgjerrige på folk som ikke eier hemninger. Med eller uten kamera på slep. I Paraside har jo deltagerne nettopp det, kamera på slep, og derav burde kanskje filteret til enkelte være tilstede?

Jeg undrer meg stadig over disse skapningene som er med på denne typen reality. De sier at de «glemmer» at kameraet er der. WTF!? Hvordan er det mulig lissom? Bak det kameraet står det en mann/kvinne og holder dette kameraet, går det ann å ikke se denne personen? I tillegg er det ofte et menneske med en lydbom eller regi til stede, glemmer de disse menneskene også?

En ting er på soverommet, for der er det kun et kamera på veggen. Etter noen drinker i baren, heftig flørt med noen medsammensvorne i programmet, og vips, så ender en i sengen. Da er det nok enkelt å «glemme» at dette kameraet faktisk filmer alt en gjør. Tenker de ikke over at dette medfører at det står på en CV? Det er bare en snartur innom google så kan en lese omtrent alt om en person. Meg selv inkludert. Jeg har nå bare det skrivende ord mot meg, ikke sex på tv. Jeg føler det blir en helt annen greie. Det kunne ikke jeg stått inne for.

De sier at sesongen i år blir verre enn ifjor med Petter og co. HJELP, tenker jeg, skal jeg kanskje se på i år da? Jeg så ikke mer enn ett program i fjor og lot meg ikke fenge av personlighetene. Er jeg da blitt for gammel for trash-tv på sitt beste? Jeg tror jeg skal få med meg noen episoder for å se hva og hvem som fenger. For en ting er sikkert, masse PR kommer de til å få for avisene elsker å skrive om slike programmer. Hvorfor? Fordi sex selger, enkelt og greit. Skal du se på?

VG

By | 2010-03-08T16:13:32+00:00 8. mars, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |13 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits