Sex selger – kjipt?

Oprah er i vinden igjen leser jeg hos VG , selvom det er gjesten hennes Jessica Simpson som egentlig lager overskriftene. Jess er litt trist på grunn av noen uttalelser John Mayer har kommet med angående deres sex-liv når de var et par. Oprah er ikke dummere enn at hun vet dette er noe som folket lurer på, nettopp hvordan Jessica opplevde at John Mayer sa følgende:

-Den jenta er narkotika for meg. Men narkotika er ikke bra for deg hvis du tar for mye, sa Mayer som gjorde det slutt med Jessica for snart to år siden.
Seksuelt var det helt sprøtt. Det er alt jeg kan si. Det var som napalm, seksuelt napalm. Hvis hun hadde krevd 60.000 kroner for sex, ville jeg solgt alt jeg eide.

Hvordan hadde du reagert hvis det var din eks som fløy rundt å sa dette om deres tidligere sexliv? Jeg hadde nå IKKE tatt til tårene, det er  ikke noe negativt som henger ut lille Jess her i det hele tatt. Det stikk motsatte vil nå jeg si er et faktum. Hun skårer fremover enda mer plusspoeng hos gutta som allerede klikker på nyhetssakene om henne verden over. Er det bra pr for musikeren Jessica? Det er et annet tema, men i dagens samfunn har det blitt sånn at all pr er god pr. Men er målet å selge mer plater eller å bli mer kjent? Et helt annet tema som jeg sa….

Men sex selger,  damer som gjerne viser litt ekstra selger, damer som er litt større i kjeften enn hvermannsen selger, og ikke minst de damene som velger å kle av seg. Hvorfor tror du ellers glamourjentene får så mye PR på de fleste nettaviser? Jo, nettopp fordi det er saker folk klikker på. De fete overskriftene, som gjerne involverer sex, de selger. Vi kan diskutere oss grønne og blå om vi liker det faktum at det har blitt sånn, men sånn er det nå enn så lenge. VG har skjønt det med hvordan å være tabloide, og det er derfor nesten 2 millioner nordmenn er innom den siden på nett hver dag. Vi liker det. Enkelt og greit. Det samme er det med Se&hør, bladet som ingen leser men alle vet hva som står i det.

Hvordan kommer ting til å se ut om nye 10 år? Hva mener du?

HUSK CELEBERT SELSKAP IKVELD 19.30 på Tv 3. Da spiser vi hjemme hos Asgeir Borgermoen 🙂

By | 2010-03-03T10:27:52+00:00 3. mars, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |10 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits