Sinnsyk i gjerningsøyeblikket?

Noen ganger lurer jeg på om jeg faktisk er riktig vel bevart!? Jeg har gjort noe som muligens er å dra strikken litt vel langt…..jeg skal gå Ingalåmi 13 mars, da den lengste løypen på 3 mil. Som om ikke det var nok så har jeg latt meg lure til å trø herfra til helv…. den 27 juni. Da går Jentetråkket av stabelen med meg i rekkene, og vi skal visst sykle Hamar-Oslo, hele 13 mil. Det er sykt! Jeg aner ikke hva jeg har tenkt med eller på når jeg sa ja til dette, derfor ligger jeg nå i hardtrening.

Dette sykkelstyret skal jeg bli ganske god venn med de neste månedene. Jeg går på spinning tre ganger i uken i tillegg til noen turer på ski. Jeg har blitt spinninginstruktør på vårt lokale treningsenter Trento og til helgen gjør jeg min debut. Spennende! Det arrangeres Trento Maraton som varer i tre timer, men vi er flere instruktører som skal i ilden. Jeg skal spinne en halv time, og holder på med programmet i disse dager. Gleder/gruer meg en hel haug, dette er enda en ny arena for Grung. Jeg tar utfordringen på strak arm, syntes det er gøy!

Men tilbake til mine to fysiske utfordringer som jeg nevnte innledningsvis. Jentetråkket og Ingalåmi, jeg aner ikke hvordan dette skal gå. Jeg kan ihvertfall love en ting – uansett utfall skal jeg videoblogge fra begge eventer. Det må jo dokumenteres når jeg for første gang i mitt liv skal delta på et renn og et ritt! HJELP! Jeg gruer meg i hel, kommer til å bli dødssliten og punktere hele kroppen fullstendig. I helgen gikk jeg to mil på ski og blodsmaken kunne kjennes på tungespissen. Her må det trenes….det er herved nedtelling, 11 dager igjen til Ingalåmi på Lillehammer. Kryss alt du har av fingre og tær!

Forresten….lysten på å teste et genialt mobilabonnement? Det er gratis å ringe til fasttelefon og mobiltelefon hvis du får tre venner til å bli medlem. Helt genialt….enkelt og greit! Herlig faktura i postkassen hos meg sist! Trykk på bildet:

By | 2015-05-31T10:18:43+00:00 2. mars, 2010|Categories: OPPLEVELSER|4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits