Skriv så det selger

Jeg er som tidligere nevnt i Trondheim og skal lede en konferanse om sosiale medier. Denne konferansen kalles Kraft Konferansen, og jeg gleder meg stort til å forhåpentligvis underholde nesten 400 oppegående trøndere imorgen. Det er så gøy å holde foredrag, det er om mulig noe av det mest givende jeg vet om! Det er klart at nervene spiller meg et puss før jeg starter, men noe skikkelige magedrag med oksygen hjelper alltid. Det viktigste er at budskapet når frem. Kanskje lett å si med to glass hvitvin innabords i skrivende stund….jeg har nettopp spist sushi med en av foredragsholderne, Christine Calvert, og da ble det jammen to herlige hvitvinsglass. Jeg tåler veldig lite….snurrer godt i toppen.

Her er noe bilder av min «suite». Jeg bor for første gang på et to-etasjers rom, en såkalt junior-suite. Det er smooth det….nå skal jeg ta på meg morgenkåpen og bare kose meg gitt. Er det noe bra på tv? Sikkert noe med en mannelige programleder et eller annet sted. Eller muligens på alle kanaler 😉

Her er et bilde av mitt rom, et bad som har skjønt hva en dame vil ha (ja, jeg kommer selvfølgelig til å stjele med meg alle flaskene), min deilige sushi spist på Asian Cooking i Trondheim, som jeg nå elsker, og ikke minst boken til Christine som hun ga  meg ikveld. Fantastisk dame som kaller seg tekstdoktor. Jeg har mye å lære, hun kan sakene sine !!

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits