What to do lissom?

Jeg er i Bergen. Er på en konferanse og holder foredrag om sosiale medier. Kjempekjekt! Det er konferansen Bedre Butikk og nesten 200 som har valgt å ta turen. Jeg er og konferansier for å lappe det hele sammen, men heldigvis står jeg ikke på scenen alene. Rett etter jeg var ferdig på scenen, entret Ingvard Wilhelmsen podiet. Les litt mer om han her. Han var ufattelig morsom og snakket i 1 t og 15 minutter uten at jeg kjedet meg i ett sekund. Sjeldent flink!

I skrivende stund er det en oppegående butikkeier fra Harstad som sier mange sanne ord om Butikkglede. Hun er flink og sånn går nå dagan.

Neste uke står Trondheim og Kraft Konferansen for tur. Gleder meg villt og syntes det er kjempegøy å holde foredrag om blogg, Facebook og Twitter.

Jeg har flere Facebook kontoret, men i dag fikk jeg den kjedelig beskjeden om at denne er full, jeg kan ikke legge til flere venner! POKKER så kjedelig, hvorfor er det sånn? Hvorfor skal det være lokk på hvor mange venner en kan ha på en konto? Jeg har heldigvis flere stykker, og en av de ser du til høyre her ——————->

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits