Back in buisness

Endelig er jeg på trygg grunn igjen – eller det vil si hjemme for å oppdatere bloggen og det ellers så travle livet mitt. Ja, for det er travelt nå, og en bloggefri påske unnet jeg meg selv, inkludert familien. Jeg beklager mitt fravær, måtte bare ha litt fri og få hodet litt på plass igjen etter en måned med jobbing hele døgnet.

Påsken var bare herlig, og fjellet i Norge finnes det virkelig ikke maken til. Jeg elsker lange skiturer, grilling ute, familiekos, kortspill med gode hyttenaboer og sjokoladespising ut av en annen verden. Jeg skjønner ikke hva det er med hodet mitt når jeg entrer hyttestuen. Da legges alle gode hjemmevaner tilside og jeg stapper i meg som om min siste time er kommet. Jeg må seriøst skjerpe meg! Jeg er ikke til å ha i hus når jeg lever som om det ikke finnes noen morgendag, og jeg spiser alt som er i sikte. Kan ikke fatte hva det er som skjer? Løsner alle skruene eller?

Jada, jatt jatt, man skal unne seg noe godis iblant, jatt jatt! Jeg liker bare ikke min fysiske tilstand etter at gotterihyllene er tømt! Magen står som en oppblåst ballong og jeg får en million fysiske ubehag. Men nok om min tidvise overspising….nå er det hverdagen igjen, og jeg feiret hjemkomsten med 4,5 mil på sykkel. Nesten alt vannet borte! Herlig følelse!

Det obligatoriske påskerennet i regi av GrungFlo iår. Tolv poster med ulike spørsmål til de minste ( 4-18 år). Seksten stykk deltok i år og gjett om det var suksess som alltid! Veldig kjekt!

Vi hadde besøk av venner i påskehelgen og de to yngste jentene fikk ansvar for bord-dekking. Det kan de nå angre på for det ble så fint at de blir satt til oppgaven hver eneste gang!

Lam hører påsken ti,l og jeg spiste begge lårene alene. Det føltes ihvertfall sånn etterpå. NAM så deilig det var! Charlotte som laget de er en reser på kjøkkenet, og med to døgn i hennes marinade var de upåklagelige.

Påskeaften var alle i området vårt samlet til utegrilling i gruven som vi laget sammen med Knut og Ronny ifjor sommer. Digger å sitte der, selvom en lukter bål i en måned etterpå. Akkurat det kunne jeg spart meg 😉

Den berømte gruven som er en innertier for oss i gata. Elsker å sitte i ring rundt den sammen med godtfolket!

Idag har jeg ordnet opp i den pokkers gråe motorveien på topplokket, pluss at herlige Kari på Imitch lekte seg litt med saksa. Hun er bare best, verdens herligste damer på den salongen i Drammen! Anbefales!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:21:31+00:00 6. april, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. Sandra Love 6. april 2010 at 19:20 - Reply

  I love ur blog, hunny:)

 2. Trine Lise 6. april 2010 at 20:19 - Reply

  Ser ut som dere har hatt en kjempe koselig påske 🙂

 3. Marion 6. april 2010 at 22:42 - Reply

  Herlig å høre at du har hatt en bloggfri påske, Trine! Neste hyttetur, utfordrer jeg deg til å legge igjen mobilen også…:) Om det ikke gir mer stress enn avslapping da…Er vel kanskje slik for deg?;)

  Stå på med treningen:) Alltid vanskelig å starte opp etter påske. Jeg var min første tur på Elixia i dag, og var sliten etter 2 min på tredemøllen..Uff! Klar for sunn mat, og trening fremover nå:)

 4. Niklas 7. april 2010 at 01:55 - Reply

  Ser ut som en skikkelig idyllisk påske. Stilig med sånne supre tradisjoner som det der. 🙂

 5. Karoline 7. april 2010 at 02:42 - Reply

  Både høres ut som og ser ut som du har hatt en herlig påske!

 6. Maria 7. april 2010 at 10:36 - Reply

  Jeg kjenner meg veldig igjen i din beskrivelse av å spise uten stopp……jeg har ingen problemer (stort sett) med å spise sunt i hverdagen. Men når ferien som påsken kommer er det ikke bånn i meg……men, man skal jo nyte livet også da. 🙂
  Koselig med nytt blogginnlegg!! Har vært innom hver dag i påsken og håpet på oppdatering. 😉

 7. feilmelding 7. april 2010 at 21:09 - Reply

  AH, ser ut som du har hatt en utrolig digg påske. Selv satt jeg limt til sofaen med superlim, men det har jo også sin sjarm.

 8. Kris 7. april 2010 at 21:16 - Reply

  Så deilig det så ut. Hvor ligger hytta deres, er det i Drammensområdet?

  Jeg var i Nedre Eiker i påsken og der var det nesten tomt for snø. Men ble en herlig ferie lell 😉

  thingsidowhenyoulookaway.blogspot.com

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits