Fotballmammaer mot gresspollen

Det er jo ikke bare fotballmammaer som kvier seg for sesongen vi går i møte. Mange mammaer gruer seg, både på egne og barnas vegne. Jeg på egne og min datters vegne, merket det allerede i helgen at øynene ikke var i vater. De klødde og ble røde, og på kontoret i skrivende stund er ikke mascara en del av pynten for å si det sånn!

Jeg ble hassel og bjørkepollen allergisk når jeg fødte mitt barn nummer to. Jeg gikk, på den tiden egget festet seg i livmoren, på en pencilinkur på grunn av et sår i et benbrudd. Kroppen tålte ikke all denne belastningen, og på et uttdrikningslag på danskebåten (jeg drakk ikke,var gravid) trodde jeg at øynene mine skulle falle ut. -Øyebetennelse, skrek jeg til legen ombord, -javel, skrek han tilbake. Hjalp jo ikke med de dråpene så vel hjemme i Drammen igjen konstanterte min fastlege ekstrem bjørkeallergi. Helt ut av det blå uten noen forvarsel. Aldri hatt en så stri vår ever! Astmapust, røde øyne og tørr som pokker i huden. Ikke kjekt!

Min tid med et sunnere kosthold har faktisk hjulpet de senere årene, pusten er ikke like ille som den var de tre første årene. Jeg tar antihistaminer hver morgen, utover det unngår jeg kortison sprøyter. Jeg liker ikke kortison. Tror ikke det er noe bra for systemet mitt. Det indre da vel og merke.

På grunn av mine lidelser, og siden jeg er en del på Facebook fra før , så opprettet jeg denne gruppen kalt FOTBALLMAMMAER MOT GRESSPOLLEN! Her utveksler vi erfaringer med hverandre, og jammen er det ikke kjekt at Drammens Tidende har omtalt den i dagens avis. Takk for det! Meld deg gjerne inn om du er allergisk så kan vi dele erfaringer. En må ikke være fotballmamma, det var bare min tittel på gruppen for gøy! Sees der da! Trykk gjerne på bildet for å komme til gruppen!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:18:25+00:00 12. april, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , |3 Comments

3 Kommentarer

 1. Marion 12. april 2010 at 16:50 - Reply

  Trine & dødsannonsen liksom….Jeg LER:):)
  Ja, livet på Jæren er herlig om dagen!Du må virkelig ta turen nedover snart:) Jeg stiller som turvenninne, om du tilfeldigvis skulle trenge det:)

  Ha en fin fin mandag videre Trinemor! Klem klem

 2. Mona 12. april 2010 at 22:10 - Reply

  Hei!
  Jeg er en fotballmamma til to gutter og vi gleder oss over at serien snart starter! Men…det er et men…..
  Og det er problemet med gresspollen! Jeg heier, klør og tørker snørr om hverandre!
  Helt enig med deg når det gjelder kortison. Det er et stoff som funker mot allergi, men som jeg har prøvd en gang og aldri mer…. Det stod med liten skrift i pakningsvedlegget, at det kunne gi hormon- og menstruasjonsforstyrrelser. Og gjett hvem som fikk det?
  Det ble en sommer som var allergifri, men med en langvarig menstruasjon….. Kjipt!!!
  Gynekologen min (for jeg gikk dit for å få en ekstra sjekk, siden kroppen min ikke oppførte seg «normalt»), sa at dette dessverre var en ganske vanlig birvirkning hos unge jenter. (Ung=35) 😉
  Så det prøver jeg ikke igjen!
  Ellers må du ha en riktig goood sommer!!! Oppdaget bloggen din idag når jeg leste intervjuet med deg i KK.
  Stå på! 🙂

  Mvh Mona

 3. trinegrung 13. april 2010 at 11:17 - Reply

  SÅ hyggelig du leste KK Mona, takk for at du stakk innom. Pollen er noe herk og det må da finnes andre løsninger enn kortison!! Jeg skal teste laser på fredag og blogger om det da…spennende å se om det har noe for seg!
  Håper du stikker innom igjen da!

  Marion : ANYTIME! Jeg skal hjemover innen en måned så hvis tiden strekker til i forhold til jobbing med Kvadrat så absolutt!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits