Hvem liker ikke talentprogrammer?

Jeg er den største fan av alle type talentprogrammer. Jeg vet at hvis jeg hadde vært noe yngre så hadde terskelen for å melde seg på absolutt vært mindre enn den er i dag…da for å kanskje synge. Jeg synger ikke mye offentlig, men kan trø til når det gjelder. Uff, jeg tror jeg synger i Festernes Mester som kommer på Showman, men er IKKE fornøyd med den karokeversjonen av Final Countdown….ikke bra vet du! Derfor valgte jeg heller en rolig sang ved baren litt etterpå…tror det funket bedre. For et styr det var…snakket akkurat lenge med Linni Meister om det samme. Hun gjestet Showman igår for å snakke litt om Festernes Mester. Må jo si hun klarte seg strålende og at mitt syn på denne festen av en dame har endret seg betraktelig. Hun er faktisk kul….trodde ikke de ordene skulle entre min munn, jeg tar alt tilbake som jeg tidligere har skrevet.

Men over til X-Faktor som skal på skjermen igjen til høsten, HELDIGVIS med noen nye ansikter. Det må jeg si. Jeg digger som sagt talentkonkurranser, men X-Faktor ifjor var ingen høydare. Noe mindre personlig og kaldere gjeng skal en lete lenge etter. De klarte rett og slett ikke å fenge oss famiiliefolk på en fredagskveld! Jeg syntes det var direkte slemt av Tv 2 å sende Charlotte til ulvene på den måten, det er IKKE enkelt å bære en fredagskveld på egne skuldre og det er det hun nå som betaler prisen for. Kommer hun til å gjøre noe lignende igjen? Den som venter får se! Men jeg tviler….det er fali det.

Foto: Espen Sjølingstad Hoen

Heldigvis gir ikke Tv 2 seg, de gir programmet en sjangse til. Med denne gjengen. Jeg skal passe meg å mene for masse, men klarer ikke helt å se for meg showet. Marion er ikke den mest verbale, men det er Claus. Elisabeth kan å synge, men som dommer? Jeg er veldig usikker på om jeg kommer til å like denne settingen, hvorfor føler de at de må ha med denne unge Marion? For at de unge skal ha noe vakkert å se på og trekkes mot? Det er nå Karlsen sine utsagn som trekker folk til disse programmene, i tillegg til personlighetene som faktisk synger. Karlsen kan å være dommer og har på et vis blitt norges Simon Cowell. Han kan gjerne være frekkere spør du meg….det er jeg IKKE noe problem med, har du?

Pr får de ihvertfall når dommerpanelet avsløres…mange skriver om dette i dag VG, Tv 2, Dagbladet . Jeg blir nok trofast seer når det er Ravi og Guri Solberg som styrer skuta…..de er flinke, folkelige og nære. Da blir det bra tv! Hva mener du?

Forresten…ringe gratis? Da MÅ du sjekke dette abonnementet til XITO. Klikk på bildet…jeg digger det!!!

Her er en svenske verdt å høre på….HJELP for et talent!!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-04-14T10:19:19+00:00 14. april, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. nøttellersannhet 14. april 2010 at 10:57 - Reply

  Sitat:
  «HVEM LIKER IKKE TALENTPROGRAMMER?»

  Me! Me! Me!

 2. Frik 14. april 2010 at 11:00 - Reply

  Jeg synes denne type programmer er forkastelig, det er degenerering av seeren og bruke tid og ressurser på denne fritidsaktiviteten. Denne type heltedyrkelse er et lavmål av et bidrag til individualiseringen av samfunnet (på nivå med Marianne Auli sine utspill om større muligheter for enkeltindividets utfoldelse). Er det ikke forebundet med mer nytte å fylle dagen med noe mer meningsfullt enn dette?

 3. Lene 14. april 2010 at 11:30 - Reply

  Guri & Ravi har defintivt mye av det som kreves for å fenge seere i to timer hver fredags kveld, i tillegg til sjarm, og en svært likanes personlighet som kommer gjennom tven.
  Dommerpanelet var jo litt spesielt sammensatt, men Marion er jo drivende flink da, og hun har jo vært i bransjen lenge, så hun vet sikker hvilke knapper som skal trykkes på for at artistene skal få vist det folket vil ha.. Spennende blir det uansett, og lurer veldig på hvem som får de ulike gruppene…

  Regner med det blir en bedre sesong enn i fjor, og da er det ikke umulig at jeg finner veien til Hellerudsletta igjen.. 🙂

 4. Tove, 48 14. april 2010 at 12:41 - Reply

  Hei Trine! Du skriver godt! Har fulgt bloggen din nå en stund, og det har allerede blitt en elemntær del av min hverdag 🙂 Har bare ett lite spørsmål – hvor kommer etternavnet ditt fra. Synes du har så flott navn 🙂

  Vennlig hilsen Tove Grøtterud 🙂 (Som forresten har samme initialer som deg, he he 😉 T.G. :P)

 5. trinegrung 14. april 2010 at 13:22 - Reply

  Tove- navnet er opprinnelig tysk for MANGE herrens år siden…..ellers bor de fleste Grunger i Bergen hvor jeg opprinnelig kommer fra. Kjekt du leser bloggen+ alle dere andre. Setter stor pris på det!!

 6. Thor 14. april 2010 at 14:27 - Reply

  Jeg hater alle talentprogrammer og realityshow. I tillegg er jeg såå drittlei Karlsen og Bettan, så dette er nok ikke noe for meg :))

 7. Linn Jones 14. april 2010 at 16:30 - Reply

  Jeg liker de ikke, syntes de er utrolig kjedelige 😛

 8. Anne kaldstad 14. april 2010 at 23:03 - Reply

  er skeptisk til marion ravn.. og elisabeth tror jeg ikke er så direkte og original som hadde gjort showet bra!
  hun Tone som var dommer i Idol, husker du henne? hun var bra…og hun Mariann Thommasen.. der har vi to stk. som har personlighet og fargerik originalitet..

  du skulle vært dommer der, har du ikke tenkt på å få deg en programlever rolle Trine?

 9. mina 15. april 2010 at 00:21 - Reply

  Må ha vært deg Håvard Lilleheie mente i monologen sin idagens showman 14.04.10

 10. tonjis 15. april 2010 at 11:18 - Reply

  Fantatsisk blogg! Du er en tøff dame du!!

 11. Lisbeth 18. april 2010 at 16:16 - Reply

  Uff… Talent»shows» er utrolig kjedelig…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits