Himmelen faller i hodet på oss!! Pass opp!

Jeg liker at jeg har denne bloggen tidvis kjenner jeg! Da kan jeg lire ut av meg ting som jeg selv ser på som ganske fillete og idiotiske, men som media vil lage masse fuzz rundt. Here I go again!

Sandra Lyng Haugen har fått seg type. En kar på 47 år, amerikaner, kostholdsguru, kjekk mener noen, og han heter David Sandoval. De har nå forlovet seg, etter «kun» 3 måneder, og pressen er helt ville. Her gjelder det å få storyen først, skrive masse om dette «kontroversielle» paret, gjerne klinebilder (tenker de sikkert), og for å toppe det hele skrev Seher en sak i går om forlovelsen hvor det ble påstått at det skulle holdes pressekonferanse idag!? WHAT , tenkte jeg, har de mistet sinnet fullstendig!? Pressekonferanse på grunn av en forlovelse? Har de blitt kongelige lissom?

Jeg twitret og tullet litt om det igår. Jeg tuller MYE på twitter. Twitter er gøy, men nå var det ikke det vi skulle «prate» om. Det var Sandra og denne påståtte pressekonferansen. Jeg har jo solgt produktene til David i TrineKlubben (jeg vet, teit navn, finn på noe bedre a) i noen år nå. De er fantastiske. Ergo så kjenner jeg David og miljøet rundt han her i Norge. De mailet meg og avkrefta hele pressekonferansen idag, og dette twitret jeg litt om igjen i morges. Jeg skrev:

Vulkenene koser seg videre på Island, Sandra skal ikke holder pressekonferanse likevel, de har haikesentral på VG.no…..sånn går nå dagan

«Hele» pressenorge har visst lurt på hvor i alle dager denne pressekonferansen skal være idag ( uansett hvor dumt det høres ut, så bryr faktisk pressen seg om denne fillenyheten), og det er eks-manageren til Sandra som er ute og snakker tull om ting han ikke vet noe om. For å avslutte denne IKKE saken som nå har blitt et altfor langt innlegg om en sak som INGEN bryr seg om, så blir det ingen pressekonferanse. VG og Dagbladet har ringt MEG av alle personer på grunnlag av min twitring imorges….det er helt villt!  Ring manageren Fred Armstrong, det er han som flyr med bøff!

David er en kjernekar og ufattelig flink innen riktig ernæring. Det er det lite tvil om. Hans dame/jente bekjentskaper gidder jeg ikke å uttale meg om, det får den tabloide presse (hey, det er jo egentlig meg og det) ta seg av. Hehe….tog du ann?

NEI, David og jeg er IKKE sammen….vi har bare vært på en del konferanser sammen. Flink fyr!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:18:23+00:00 16. april, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , , |7 Comments

7 Kommentarer

 1. Sandra Love 16. april 2010 at 14:28 - Reply

  Personlig synes jeg at det er veldig synd at denne PRESSEKONFERANSEN ikke fant sted likevel. Jeg lurer nemlig veldig på om David drikker rusbrus når han er på vorspiel med Sandra`s venner, og om Sandra synes det kan bli litt i meste laget når barndomsvenninnene til David klager over grå hår og åreknuter bakpå leggen. Håper de leser dette og at de på bakgrunn av det, velger å ha en pressekonferanse likevel. Jeg lover å sitte klistret! Lenge leve kjærligheten!!!

 2. Sandra Love 16. april 2010 at 14:44 - Reply

  En annen ting.. det er ikke så rart at Sandra valgte forlovelse med denne mannen. Hun hadde nok en viss skepsis pga alderen hans, men han har jo tross alt garantert henne (og oss) at han kommer til å bli 120 år! Han er som du skriver helseguru, og det er jo klart at da tror man på det han sier. Ingen av mine kjærester har noen gang garantert noe sånt, de satset vel på å bli rundt 80. Så Sandra har gjort et skuuuup her, selv om hun sikkert må hente han ned fra hornet på veggen om noen år. Jeg håper IKKE at hun bli like gammel, tror ikke den stemmen akkurat blir bedre med årene, for å si det sånn…

 3. Heidi P 17. april 2010 at 13:03 - Reply

  Er morsomt å følge med hehe….
  Lurer på Trine bruker du c fra nature og ionic et eller annet dråper til å ha i vannet? Satt å leste om produktene hans….
  Har vært litt til og fra produktene hans da jeg ikke er helt sikker påvirkningen på meg…..man lærer vel så lenge man lever…

 4. Annma 17. april 2010 at 16:10 - Reply

  Har ikke media noe bedre å komme med,får de la være å skrive noe.
  Tullete at det skal bli oppstyr på grunn av dette tøvet.

 5. mina 17. april 2010 at 21:38 - Reply

  så få kommentarer du får. merkelig. eller er du ultrasensurerer

 6. Stine 18. april 2010 at 01:06 - Reply

  Ja dette så jeg her forrige uke (eller når det var, -dagane flyr jo så fort…) på forsiden av seoghør eller herognå eller storestå, da jeg var innom Narvesen i lunsjen. Makan, søte jenta! Sikkert fin fyr da men… Håper han i allefall får lært henne noen gode ernæringstips… Har hørt hun kan trenge noen! God kveld:)

 7. Stine K. 18. april 2010 at 20:50 - Reply

  Jeg for min (og jeg mistenker halve Norges) egen del håper i det lengste at denne David kan få skremt litt omløp i topplokket på Sandra og få henne til å fremstå som noe eldre enn 13 år og vettaskremt… Jeg mener å erindre at Sandra skal være omtrent 20 ellernoe deromkring, og jeg er ikke så himla mye eldre selv, så jeg fikk mildt sagt sjokk av den heller barnslige fremtoninga jeg så på Fire Stjerners middag for ei stund sida.

  Nok galle fra min side.
  (Imidlertid har jeg lyst til å påpeke at pressekonferansen som aldri blei no av ville ha vært hysterisk morsom, mest på grunn av reaksjonene til overdrevent pripne amerikanere som mener at denne herremannen må være Fanden Sjæl om han skal gifte seg med ei såpass ung jente – mens Hugh Hefner bare er et kulturikon og «ikkeno å gjøre med – han er jo bare sånn…» Hurra for dobbeltmoralens heimland.)

  hilsen Stine
  Halvveis til femti og bitter så det holder(?)
  😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits