Er han en «Tiger Woods» eller?

Det har vært det store tabloide samtale-emne hele uken, og til og med i lunsjen i dag overhørte jeg seriøse, eldre herrer humre over disse overskriftene som skapes rundt det svenske Kongehuset.

Lukter vi en ny Tiger Woods-skandale? Kjenner at jeg håper det litt, bare for gøy lissom. Er han en flyfant, så syntes jeg faktisk at det er helt greit at det kommer frem. Kanskje denne norske håndballspilleren har tjent noen kroner på historien, og jada, det er ikke god presseskikk. Men samtidig så fortjener ikke denne karen prinsessen og halve Kongeriket om han driver og flyr rundt med andre kvins! Verste sort spør du meg!

Dette er jo utroskap, og vår norske håndball dame Tora Uppstrøm Berg (21) har jo ingen grunn til å lyve. Hun er ingen Aylar Lie som vil bli kjendis på å fortelle sin historie. Hvorfor hun gjør det da kan vi jo prate om til vi blir blåe i tryne, men hun gjør det, og det skaper blest. Mye blest. Takler hun det hjemme i stuen sin? Blir hun stresset eller digger hun det?

Jeg er spent på å se ringvirkningene av dette…det påstås at Madeleine og han flyfillen Jonas forsatt er et par! WTF! Spark han på dør vakre, svenske prinsesse. En gang utro, sjelden tro på veien videre. Men, kanskje han kan forandre seg? Send han på samme klinikk som Tiger Woods! Det liker vi! La paperazziene bo i buskene utenfor når du kommer på tårevått besøk!

Hvor mange blonde, svenske unge glamourmodeller kommer til å komme frem i kjølevannet av dette? Det er sikkert mange som vil bli «kjendis» på et så tynt grunnlag, ta en Rebekka Loose lissom. Be my guest, det fordummer bare dere selv på lik linje som mediene gjør ved å skrive videre om det. Merkelig verden vi etterhvert lever i, det er sikkert!

SPARK JONAS PÅ TRAPPEN MADELEINE….there is other fish in the sea!! And many that don’t swim all over the place!

Omtalt i dag i VG, Seher, Tv 2, Tv2 Underholdning, Dagbladet, VG, VG
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-04-21T12:15:07+00:00 21. april, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |4 Comments

4 Kommentarer

 1. Vestfoldgirl 21. april 2010 at 19:37 - Reply

  Synes synd på Madde jeg….særlig hvis dette er sant, og hvorfor skal det ikke være sant. Tora har vel ingen grunn til å gå ut i pressen med dette hvis det ikke har skjedd. Madde har det bedre uten den utro idioten. Han må jo være stokk dum som gjør det mot den nydelige jenten som i tillegg er prinsesse!!

 2. james 21. april 2010 at 20:54 - Reply

  Det morsomme her er jo at når avisene godtet seg i tiger woods og han derre senatoren som ble att med en call girl for en tid tilbake.Var det ingen fra pressens faglige råd etc som åpna kjeften.Da var alt lov.
  Men tydeligvis andre regler når det er kongelige det er snakk om

 3. Tina 21. april 2010 at 21:32 - Reply

  Vær klar over at Tora aldri gikk til sladrebladet med historin. Tvert i mot ble de tipset av noen andre og presset så henne til å stille opp. Alternativet var at de ville skrive uten at hun hadde noen innvirking på hva de skrev. Sånn opererer sladrebladene. Huske filmen «En dag på jobben» i vinter. SLadrebladene er skruppelløse og går over lik for å få en historie. Tilbake sitter deres ofre, og denne gang en ung jente på 21 år som har fått livet lagt i ruiner.

 4. Anja 21. april 2010 at 23:27 - Reply

  Kunne ikke sagt meg mer enig. Mange fargerike og frekke fisker i havet, så la de sleipeste skli unna med god margin! Dette gjelder både for blått blod og vanlige dødelige 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits