Fest som en mester

Jeg håper virkelig folk ser humoren i denne serien som starter på Showman (Tv 2 Zebra ) idag. Det er ikke fulle kjendiser som raver rundt, vi lager morro i kjent Showman stil, vil jeg si. Jada, vi drakk champagne tidlig om morgenen, ja jeg kjente det godt utover dagen, men det er show og morro. Helt harmløst og ubetydelig….jeg har ikke ledd så godt på lenge! Her er et lite klipp jeg snekret sammen fra dagen
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:21:06+00:00 22. april, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , |1 Comment

One Comment

  1. Bjørn Kenneth Muggerud 22. april 2010 at 14:49 - Reply

    Herlig! Skulle likt å være flue på veggen der den dagen!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits