OMG Paradise suckers

Det er mange sinte folk rundt om i dette landet ass….og MANGE er veldig sinte på Victoria whats her face i Paradiset. Jeg har ikke sett en eneste episode hvor disse hjernedøde menneskene sprader rundt og lissom lager tv, men jeg vet de blogger og MANGE leser bloggene deres. Det festligste er at de er på en slags turne og viser seg frem….hvem er de liksom? De er 15 minutter på tv, får noen flaue oppslag i avisene og vips så drar de på turne!!!????

Jeg er innom blogg.no hver dag og sjekker hva som skjer i det rosa landet som blogg.no er. Paradise-folkene topper mest lest listen og det er vel ikke rart når 300 000 snåle norske mennesker benker seg foran skjermen for å se om de har sex, kler av seg eller driter seg ut i fylla!

EN som virkelig får gjennomgå på bloggen med nesten 1000 daglige kommentarer er en viss Victoria. Herregud, folk er ikke friske i hodet sitt. Her har jeg kopiert noen av kommentarene:

1. -Jeg håper du leser kommentarene på bloggen din Victoria. Også håper jeg du blir super glad å kvakker litt med den pærestemmen din når du ser et kompliment om at du ser bra ut eller no, som faktisk viser seg å være en 13år gammel frustrert lesbe. For så å falle så dypt inn i sorg for vær kommentar som har en negativ vinkling, som faktisk begynner å bli en del. Og når du er der nede i det mørke dype hullet du har laga deg, håper jeg du får god tid til å undre over hvilken fantastisk, forferdelig person du faktisk er. Jeg tror jeg snakker på vegne av typ 30% av Norges befolkning ( i overkant av en million ) når jeg sier at du hadde tatt deg bedre ut, flat i et trikkespor. Takk

2. -OKEI VET DU HVAJEG ER SÅ DRITT LEI DET JÆVLA SPILELT DU SPILLER VICTORIA DU KAN DRITE Å DRA LANGT INN I HELLVETTE DIN JÆVLA HORE, »STIAN KAN DRA, NÅ SKAL JEG PULE!» DU ER SÅ HORE FYFAEN SOM JEG HATER DET STYGGE TRYNET DITT!!!!!! Å DET FLUFFU MOTHERFUCKINGS FITTEHÅRET DITT, ÆSJ FYFAEN JEG HATER DEG JEG KØDDER IKKE OM JEG SER DEG KOMMER JEG TIL Å SLÅ DEG NED PÅ GATA BALLE LØSE HORE DU LEKER SÅ DEILIG PÅ TV, TROR ALLE GUTTENE ELSKER DEG MEN FYFAEN Å STHØGG DU ER !!!! du tror virkelig du får vennenr av å leke så eplekjekk?!?!?!? OMG JEG MENER DET, DET ER IKKE MANGE SOM LIKER DEG, DION FORBANNEDE HOREFAEN!!! GÅ Å DØ DIN MORRAPULER FAEN HORE DIRTT MAMMADRALLER FITTE HORE !!!!!!! ÅÅÅ SOM JEG HATER DEG!!!!!!!

3. -er det noe rart at daniel er sånn med deg ? fyfaen, hadde jeg vært daniel hadde jeg gjort akkurat det samme. Du er så falsk mot alle vennene dine, at det er rart du har venner. Du går imot de vennene som står deg nermest, å du sårer de ganske hardt. når du har såret de mest, sitter du å griner, men bak alt dette går du å baksnakker dem ++ det er så latterlig. skulle tro du var 14 år. det er så synn at du er så utrolig barnslig å dum at du ikke sjønner va venner er, å hvor mye de stiller opp for deg å er der for deg. du unskylder deg hele tiden etter å såret noen å forteller at det er ikke så lett for deg heller. men etter en liten stund gjør du det samme med noen andre også! hva er det for noe da?! tenk igjennom va du gjør med vennene dine victoria. skulle gjerne ha stått i trondheim sammen med de å rope sammen med dem. håper du tenker igjennom etter innlegget her. eller kanskje du er såppas dom at du ikke sjønner det.

Dette skriver altså folk på en blogg….har du noen gang sett noe verre? Og det morsomme er jo at de kaller HENNE slem?! Hvor dumme er folk? SKjønner de ikke at det er akkurat dette Tv 3 ønsker og at det skaper mer seere? Folk snakker om det, og vips, enda fler ser på.

Men en ting er bloggen, men at disse folka er med på programmet er en helt annen greie! Leste om ei i går som ønsket å få slettet alt som stod om henne fra Paradise i fjor, for hun var redd fremtidige arbeidsgivere skulle google henne!!? WTF!! Er det den dummeste etterpåklokskapen dere har vært borti eller?!

Jada, det er sikkert mange som tenker : hvorfor gidder du å skrive om dette da Trine hvis det er så teit. Derfor! Fordi jeg vet det engasjerer enkelt og greit….hvorfor tror du avisene skriver om det? De velger jo til og med å fokusere på hvem som er den peneste og hvem som er mest sexy i verden, på en og samme dag!! Hallo!! Klikk klikk klikk, Vi er dumme ass! Mest leste saker på norges største nettavis nå! VG
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-04-29T11:12:47+00:00 29. april, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |18 Comments

18 Kommentarer

 1. ANine 29. april 2010 at 11:30 - Reply

  Helt enig 🙂

 2. Candida Reyes 29. april 2010 at 12:06 - Reply

  Jeg forstår poenget ditt, men syntes du ordlegger deg veldig umodent for alderen din. Mennesker trenger å ha noe å drømme seg bort med, i dette tilfelle blir det slikt som paradise og andre «dumme» programmer. Vi trenger å bli dumme i ny og ne. Og hva er dumt med det?

 3. Renate 29. april 2010 at 13:09 - Reply

  Er enig i mye av det jeg også. Kan virkelig ikke fatte og forstå at folk kan få seg til å skrive så grusomme ting på bloggen hennes! Og dette med at alle paradicedeltakerne ligger på blogglisten er jeg overbevist om at er kjøpt og betalt av TV3…

 4. Penny 29. april 2010 at 13:38 - Reply

  Men hun er jo slem, men dødstrussler er kanskje litt i meste laget.
  Men hun sier jo at hun ikke tar seg nær av noe… Tror du på det?

 5. trinegrung 29. april 2010 at 13:42 - Reply

  JA det tror jeg….dette kommer til å gå innpå henne om en stund…enn så lenge lever hun i en boble! Den sprekker snart når media glemmer henne…og det gjør de!

 6. lol 29. april 2010 at 16:47 - Reply

  Haha, blir faktisk fett for deg selv å søke jobb i framtiden når arbeidsgiveren din finner denne bloggen din:P:P hahaha

 7. trinegrung 29. april 2010 at 16:55 - Reply

  Lol tilbake…jeg har nok å gjøre lille venn over her, så ikke tenk på meg. Heldigvis jobber jeg med voksne folk som skjønner litt….suss til deg.

 8. JanO 29. april 2010 at 18:19 - Reply

  Lettere overasket over språkbruken din Trine. Men ellers helt enig. Disse reality deltakerne driter seg loddrett ut i mine øyne iallefall.

 9. trinegrung 29. april 2010 at 18:29 - Reply

  Jan- jeg kødder mye, blant annet i dette innlegget her. Jeg SPYR av fjortis-språk…

 10. Sandra Love 29. april 2010 at 19:20 - Reply

  Paradise Mothersucker-success!

  Etter en kjapp titt i gode gamle Programbladet, har jeg oppdaget at TV blitt selve symbolet på versus. «Puss opp til du dør, drit i pengene» vs «Luksusfellen»
  «Paradise Hotel» vs «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu».

  Say no more. Love vs hate.

 11. Hanna 29. april 2010 at 23:17 - Reply

  Hahahaha åååå jeg digger deg Trine!!! Jeg skal innrømme at jeg faktisk ser på det, JA, jeg vet jeg er helt idiot, men jeg er en av de som… kremt… liker å se folk drite seg ut på TV. Det gjølr nok meg til en ganske kynisk person, men sånn er det. Vi har alle våre hemmelige interesser! Men seriøst… folk er gærne!! Haha, bare digga innlegget!! You go 😀 Love

 12. damen 29. april 2010 at 23:22 - Reply

  Hvordan vet du Trine at det er hjernedøde mennesker som er med på paradise? Du har jo ikke sett det??? He he mange med deg tør ikke innrømme at de ser på det engang

 13. slow074 30. april 2010 at 07:31 - Reply

  Artig liten sak denna bloggen her. Siden jeg prate med ei av deltakerene jevnlig på arbeidsplassen, så har jeg strukket strikken så langt at jeg titte innom og leser litt på nettet for morro skyld, men har ikke sett på en episode ennå. Det jeg faktisk synes er enda festligere enn serien, er jo innlegg som henvist til ovenfor. Nå er jo ikke trusler og sånne ting festlig, men det er så tydelig at her er det ganske mange som heller burde vært en tur på kurs i norsk skriftlig enn å titte på den serien, og snittalderen på seerene er mellom 9 og 14. Er ikke sjøl noen racer i skriftlig, men prøver å skrive på en måte som ikke gjør at nestemann må lese høyt for å skjønne hva som står (satt på spissen). Det er ikke sikkert at dette innlegget heller ble så vettugt, men unnskyldningen min er at jeg er morratrøtt 🙂

  Ps. Hvorfor ser folk på glatte næpskaller som ska prøve å få seg noe? Er ikke dette bare en øvelse i å knulle seg til topp??

  PsPs. Det jeg vil gjøre resten av livet er å spille golf og ha sex, problemet er at jeg blir dårligere og dårligere til det (sitat fra golfspiller på 86)

 14. Trude 30. april 2010 at 07:32 - Reply

  PH er grunnen til at jeg betaler lisensen med glede.

 15. Hege 30. april 2010 at 11:00 - Reply

  Haha..bra Trine. Hjärndöda är bara förnamnet. Folk gör fan va som helst på tv nu för tiden. Sedan tror dom att hela landet älskar dom för lite knull, fylla etc på TV-skärmen.Om typ ett halvår har det norska folket glömt dom 😉

 16. Elisabeth 30. april 2010 at 11:03 - Reply

  Trist verden vi lever i… Vi lever en gang (som vi vet om). Så velger så mange nordmenn å benke seg foran tv, se folk drite seg ut, være kyniske og ufølsomme med hverandre. Blir vi godt humær av det? Føler vi oss bedre etter endt episode? I såfall tenker jeg patetiske mennesker! En trenger heller ikke å ha sett PH, for å forstå hva programet går ut på. Informasjonen florerer i media gjennom andre kanaler så det holder. Og ja, det holder faktisk å være hjernedød, så lenge man har en sexy kropp. Herlig hva? Jeg er småbarnsmor og tenker ofte på hvilket Norge mine barn vokser opp til. Klarer de å ta avstand til denne «tomheten» vi får servert, eller blir de like «tomme»? Tenk hvis alle kunne stoppet opp og tenkt litt mer på hva vi ønsker av våre medmennesker for så å leve etter de reglene selv. Nei forresten… Lenge leve ego og narssissisme!

 17. Stine K. 30. april 2010 at 13:00 - Reply

  Av og til er jeg overbevist om at det er bare samboern og jeg igjen i Norge som _ikke_ ser på Paradise Hotel… ironisk nok er jeg jo midt i glænzalderen for å sitte og se på sånt ræl.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits