Mor og barn

Det er rart, dyrene tar godt vare på barna sine. Se bildeserie…så søte da!!


Mens vi mennesker derimot....

Det er ikke alltid vi er like flinke å vise omtanke for våre små. Sette oss inn i hvordan de har det. Det verste jeg ser er mødre som har ungene sine godt plassert nede i voksiposer INNE på et kjøpesenter. Plasser torsoen din nede i den varme posen, ligg der fullt påkledd og se om du ønsker å skrike litt!!!! Herrejemini, det er mange som ikke skjønner hvor enkelt det er å slippe gråtende barn!! Nok søvn, nok mat, nok kjærlighet/riktig oppmerksomhet, og ikke minst kle av dem litt! Det kan være ganske enkelt å oppdra et barn, uten klare grenser som IKKE brytes blir jobben vanskelig. Kan man være for streng? Jeg tror ikke det!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:20:36+00:00 30. april, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: |4 Comments

4 Kommentarer

 1. Inger 30. april 2010 at 14:01 - Reply

  Å guud jeg er så enig!!! Jeg blir like imponert hver gang jeg ser en barnevogn inne på et kjøpesenter med saueskinn eller dunpose – og gjerne mammas jakke oppå det hele! Jeg lærte en gang at man ikke skal kle på barna mer enn man kler på seg selv – det er lov å bruke hue :o) GOD HELG!!

 2. Therese 1. mai 2010 at 03:54 - Reply

  Huff da, haaper VIRKELIG det siste bildet var iscenesatt!! For vondt av det bildet!

 3. Magnus 1. mai 2010 at 08:53 - Reply

  Therese: Det er tydelig at det siste bildet er redigert beyond your imagination.

  Inger: Jaggu godt å være bedreviter, right?

 4. Heidi 24. februar 2012 at 20:01 - Reply

  Hei Trine!

   

  Jeg tillater meg å sende deg link til min nettbutikk. Jeg
  importerer og selger nydelige barneklær fra England. Ingenting er
  masseprodusert, alt er laget i England. De er veldig forseggjort, alle
  strikkeplaggene er blant annet håndstrikket av ”grand nannies” J  Klærne selges foreløpig ikke i
  butikk i Norge, kun via min nettbutikk http://shabbychicbarna.webs.com/hjem.htm

  Kanskje finner dere noe som faller i smak?

   

  Hilsen Heidi 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits