Det er rart, dyrene tar godt vare på barna sine. Se bildeserie…så søte da!!


Mens vi mennesker derimot....

Det er ikke alltid vi er like flinke å vise omtanke for våre små. Sette oss inn i hvordan de har det. Det verste jeg ser er mødre som har ungene sine godt plassert nede i voksiposer INNE på et kjøpesenter. Plasser torsoen din nede i den varme posen, ligg der fullt påkledd og se om du ønsker å skrike litt!!!! Herrejemini, det er mange som ikke skjønner hvor enkelt det er å slippe gråtende barn!! Nok søvn, nok mat, nok kjærlighet/riktig oppmerksomhet, og ikke minst kle av dem litt! Det kan være ganske enkelt å oppdra et barn, uten klare grenser som IKKE brytes blir jobben vanskelig. Kan man være for streng? Jeg tror ikke det!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.