Back in buisness

Endelig er jeg på trygg grunn igjen – eller det vil si hjemme for å oppdatere bloggen og det ellers så travle livet mitt. Ja, for det er travelt nå, og en bloggefri påske unnet jeg meg selv, inkludert familien. Jeg beklager mitt fravær, måtte bare ha litt fri og få hodet litt på plass igjen etter en måned med jobbing hele døgnet.

Påsken var bare herlig, og fjellet i Norge finnes det virkelig ikke maken til. Jeg elsker lange skiturer, grilling ute, familiekos, kortspill med gode hyttenaboer og sjokoladespising ut av en annen verden. Jeg skjønner ikke hva det er med hodet mitt når jeg entrer hyttestuen. Da legges alle gode hjemmevaner tilside og jeg stapper i meg som om min siste time er kommet. Jeg må seriøst skjerpe meg! Jeg er ikke til å ha i hus når jeg lever som om det ikke finnes noen morgendag, og jeg spiser alt som er i sikte. Kan ikke fatte hva det er som skjer? Løsner alle skruene eller?

Jada, jatt jatt, man skal unne seg noe godis iblant, jatt jatt! Jeg liker bare ikke min fysiske tilstand etter at gotterihyllene er tømt! Magen står som en oppblåst ballong og jeg får en million fysiske ubehag. Men nok om min tidvise overspising….nå er det hverdagen igjen, og jeg feiret hjemkomsten med 4,5 mil på sykkel. Nesten alt vannet borte! Herlig følelse!

Det obligatoriske påskerennet i regi av GrungFlo iår. Tolv poster med ulike spørsmål til de minste ( 4-18 år). Seksten stykk deltok i år og gjett om det var suksess som alltid! Veldig kjekt!

Vi hadde besøk av venner i påskehelgen og de to yngste jentene fikk ansvar for bord-dekking. Det kan de nå angre på for det ble så fint at de blir satt til oppgaven hver eneste gang!

Lam hører påsken ti,l og jeg spiste begge lårene alene. Det føltes ihvertfall sånn etterpå. NAM så deilig det var! Charlotte som laget de er en reser på kjøkkenet, og med to døgn i hennes marinade var de upåklagelige.

Påskeaften var alle i området vårt samlet til utegrilling i gruven som vi laget sammen med Knut og Ronny ifjor sommer. Digger å sitte der, selvom en lukter bål i en måned etterpå. Akkurat det kunne jeg spart meg 😉

Den berømte gruven som er en innertier for oss i gata. Elsker å sitte i ring rundt den sammen med godtfolket!

Idag har jeg ordnet opp i den pokkers gråe motorveien på topplokket, pluss at herlige Kari på Imitch lekte seg litt med saksa. Hun er bare best, verdens herligste damer på den salongen i Drammen! Anbefales!

By | 2017-03-16T07:21:31+00:00 6. april, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits