Er han en «Tiger Woods» eller?

Det har vært det store tabloide samtale-emne hele uken, og til og med i lunsjen i dag overhørte jeg seriøse, eldre herrer humre over disse overskriftene som skapes rundt det svenske Kongehuset.

Lukter vi en ny Tiger Woods-skandale? Kjenner at jeg håper det litt, bare for gøy lissom. Er han en flyfant, så syntes jeg faktisk at det er helt greit at det kommer frem. Kanskje denne norske håndballspilleren har tjent noen kroner på historien, og jada, det er ikke god presseskikk. Men samtidig så fortjener ikke denne karen prinsessen og halve Kongeriket om han driver og flyr rundt med andre kvins! Verste sort spør du meg!

Dette er jo utroskap, og vår norske håndball dame Tora Uppstrøm Berg (21) har jo ingen grunn til å lyve. Hun er ingen Aylar Lie som vil bli kjendis på å fortelle sin historie. Hvorfor hun gjør det da kan vi jo prate om til vi blir blåe i tryne, men hun gjør det, og det skaper blest. Mye blest. Takler hun det hjemme i stuen sin? Blir hun stresset eller digger hun det?

Jeg er spent på å se ringvirkningene av dette…det påstås at Madeleine og han flyfillen Jonas forsatt er et par! WTF! Spark han på dør vakre, svenske prinsesse. En gang utro, sjelden tro på veien videre. Men, kanskje han kan forandre seg? Send han på samme klinikk som Tiger Woods! Det liker vi! La paperazziene bo i buskene utenfor når du kommer på tårevått besøk!

Hvor mange blonde, svenske unge glamourmodeller kommer til å komme frem i kjølevannet av dette? Det er sikkert mange som vil bli «kjendis» på et så tynt grunnlag, ta en Rebekka Loose lissom. Be my guest, det fordummer bare dere selv på lik linje som mediene gjør ved å skrive videre om det. Merkelig verden vi etterhvert lever i, det er sikkert!

SPARK JONAS PÅ TRAPPEN MADELEINE….there is other fish in the sea!! And many that don’t swim all over the place!

Omtalt i dag i VG, Seher, Tv 2, Tv2 Underholdning, Dagbladet, VG, VG

By | 2010-04-21T12:15:07+00:00 21. april, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits